Ďakujem

REGZEP - Vianoce

Na konci roka vždy sumarizujem, či rok bol úspešný, a či sa nám podarilo všetko, čo som si predsavzal. Napriek tomu, že som tento rok musel dvakrát zhodiť strechu, do ktorej mi tieklo ako do cigánskej búdy, mal som šťastný rok.
A preto ďakujem firme Befor, že mi pomohli tú tretiu strechu postaviť už naozaj vcelku poriadne.
– Ďakujem Š-autosevisu Vranov, špeciálne Romanovi Machekovi, najlepšiemu predajcovi Seat-ov na Slovensku.

– Ďakujem rovnako aj michalovskému Hyundai-u za nadštandardné vzťahy, hlavne predajcovi Zdenovi Kálovi a majiteľom Popovičovcom.

– Ďakujem za výbomú a vždy expresnú pizzu z pizzerie Expres.
– Ďakujem za zdravé a chutné čínske špeciality od Zlatého Draka.

– Ďakujem Ľubovi Luteránovi zo Zwarexu, že vďaka nemu som pochopil, čo je to naozaj profesionálne náradie.

– Ďakujem Bonite Plast za kvalitné plastové okná.

– Ďakujem primátorovi Záhorčákovi, ktorý sa ukazuje byť lepším primátorom než som čakal. Pán primátor, ďakujem v mene všetkých vodičov, že cesty sa opravujú a križovatky sa menia na kruhové objazdy. Rovnako ďakujem za všetkých fanúšikov michalovského hokeja, že ste pomohli hokejovej mládeži finančne utiahnuť tento rok.
– Ďakujem všetkým michalovským hokejistom, ktorí v sebe každú sobotu nachádzajú túžbu zadarmo vyhrávať zápasy. Špeciálne chcem poďakovať ich kapitánovi Peťovi Kločankovi z Multi-športu, že vo mne zobudil už stratený záujem o michalovský hokej.

– Ďakujem firme YAZAKI za nový priemyselný park, ktorý zamestná nových ľudí a v konečnom rade pomôže celému Zemplínu a tým aj nám, malým živnostníkom.

– Hlavne však ďakujem HUMENNÉMU, že pre celý Zemplín sa im podarilo pripraviť budúcu turistickú atrakciu storočia. Holandský investor postaví v kopcoch druhý najväčší zábavný park v Európe. Budú v ňom kompletné mestečká so starým hradom a bielou pani, Jánošíkom či Máriou Teréziou. Väčší park je len Disneyland v Paríži! A ako sme sa tej Európskej únie a NATO báli…

V novom roku sa máme na čo tešiť!

Diskusia k článku