IN-OUT – výstava v galérii SUBTEREN

inout7

inout8Alternatívny kultprno – umelecký priestor SUBTEREN, Škola úžitkového výtvarníctva Košice, študenti a pedagógovia študijného odboru kameňosochárstvo Vás pozývajú na vernisáž výstavy, ktorá sa uskutoční:

v galérii Subteren na Námesti osloboditeľov š.77 v Michalovciach.  ( pivničné priestory v budove starého súdu ) . Výstava potrvá do 13.7.2008

Výstava je prezentáciou prác žiakov a pedagógov školy úžitkového výtvarníctva- študijného odboru kameňosochárstvo. Svojou tvorbou sa predstavujú piati žiaci a štyria pedagógovia, ktorí vytvorili dvojice a spoločne pripravovali vystavené diela. Podstatnú zložku pri tomto projekte zohrával dialóg medzi pedagógom a žiakom, v ktorom sa žiak stal rovnocenným partnerom pedagóga.

 

Každá z jednotlivých dvojíc si zvolila tému na ktorej chcú pracovať. Vytvorené diela odhaľujú spôsoby vnímania jednej témy dvoma rôznymi osobnosťami a tiež generáciami – tento dialóg je vedený medzi autormi a tiež smerom k širokej verejnosti.
Vystavené diela sú príjemným aj keď nie ojedinelým vybočením zo študijného stereotypu  a dáva tak možnosť v prvom rade žiakom vyjadriť svoje pocity emócie a názory aj inou výtvarnou formou či technikou.

 

zdroj: galéria Subteren

 

{yoogallery src=[/images/obr/kultura/subteren/inout] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[IN-OUT  – výstava v galérii SUBTEREN]}

V priestoroch galérie SUBTEREN.

Organizátor výstavy: ZEMPKULTURA občianske združenie Michalovce

Diskusia k článku