MFK Michalovce – Ružomberok „B“ 2:0

 

MFK Zemplín Michalovce - Ružomberok "B" 2:0 MFK Zemplín Michalovce - Ružomberok "B" 2:0 MFK Zemplín Michalovce - Ružomberok "B" 2:0 MFK Zemplín Michalovce - Ružomberok "B" 2:0 MFK Zemplín Michalovce - Ružomberok "B" 2:0

 

 

 

17.kolo – 1. futbalová liga

MFK Zemplín Michalovce – Ružomberok "B" 2:0

po polčase (1:0)

 

V 17.kole sa domáci MFK Zemplín Michalovce posledný krát v jesennej časti predstavil pred domácim publikom.

Celý prvý polčas mal jasnú prevahu a hralo sa prevažne na polovici súpera. Výraznejšie sa však presadil až v posledných 5 minútach polčasu. Najprv v 40.min. pekne vystrelil Krakovský po nepriamom kope Viskupa. V 43. min. sa Gašpar zrazil s obrancom Ružomberka. Lopta sa odrazila smerom k bráne hostí a Gašpar mal zrazu voľnú cestu na bránu. Gašpar sa rútil sám na bránu z ľavej strany a ešte váhal či neprihrá na pravú stranu , nakoniec však vystrelil sám. Z dobrej pozície sa nemýlil a prekonal brankára Ružmoberka. (1:0). V 45. min. sa ešte Jevľanov po rohu blysol peknou hlavičkou, ale lopta neskončila v sieti.

Na začiatku druhého polčasu domáci poľavili a hostia prevzali iniciatívu. Vážnejšiu šancu si však nevypracovali. V 67.min. Šitov peknou prihrávkou vysunul Gašpara ten však strelou po zemi brankára hostí neprekvapil. V 83. min. už tradične nepriamy kop zahrával Krakovský. Na jeho loptu nakoniec nikto z hráčov nedotiahol, ale lopta len tak tak, že neskončila v bráne. Brankár ju s problémami vytlačil na roh. V 89. min. opäť nepriamy kop zahrával Krakovský, tentokrát si na loptu najlepšie nabehol Gašpar a svojim druhým gólom zápasu poistil víťazstvo domácich. (2:0). Domáci sa tak rozlúčili s jesennou časťou pred domácimi divákmi víťazstvom.

Na budúci týždeň, v sobotu 29.11. o 13:00 hod. zohrajú Michalovčania posledný zápas jesennej časti, keď sa predstavia na trávniku v Humennom. V najbližšom domácom zápase sa futbalisti MFK Zemplín Michalovce predstavia až 28.2.2009, keď privítajú na domácom trávniku mužstvo z Dunajskej Stredy B.
Zostava MFK Zemplín Michalovce:
Ferenc – Vajda, Uhľár, Kovalík, Krakovský – Šitov, Viskup (74.min. Hreško), Ruskovský (85.min. Seman) Humeník – Gašpar, Jevľanov (90.min. Kunca)

Góly: 43.min. a 88.min. Gašpar
ŽK: bez kariet

Rozhodovali: M.Jaška – L.Rendko, K.Slebodník
Návšteva: 380 divákov

Ostatné výsledky 17.kola:
Košice B – Humenné
Šaľa – D. Streda B 5:0
Prievidza – Trenčín 2:4
R. Sobota – Podbrezová 2:0
Lučenec – Inter 2:2

napísal: L.B

Diskusia k článku