Po zápase s Lučencom

 

Zápas zhodnotil tréner Dukly – Dušan Kapusta

Tréner HK Dukla Michalovce - Dušan Kapusta -
Samozrejme tabuľková forma hovorila, že by sme mali vyhrať presvedčivo, lebo Lučenec nehrá v poslednom čase dobre. Ale tak ako sme hrali nie pekne proti Bardejovu  a sme prehrali v predĺžení , dnes tu nebolo dôležité hrať na krásu, ale vyhrať zápas.

Tá prvá tretina bola o tom, že sme nedali gól. Mali sme tam dve tri šance, hlavne Juraj Minčák.  Potom to aj na mužstvo doľahlo, keď taký hráč ako Juraj a nevyšli mu tie zakončenia.   Druhá vec, čo bolo veľmi ťažké, po tom vyrovnávajúcom góle sa súper dostal, ani nie tak do hernej pohody, ale chcel z toho vyťažiť  maximum. V tretej tretine sme boli lepší a šli sme za víťazstvom. Za to gratulujem chlapcom, že to takto zvládli.

Tie zmeny vo formáciách nevyplynuli z toho, že by som chcel nejako vyskúšať novú variáciu a praktikovať to v zápase. Ale presne preto, že máme chorých hráčov. Ešte pol hodinu pred zápasom sme nevedeli, či nastúpi Macík alebo Štefan. Ale aj tak sa chlapci motivovali a zabojovali o víťazstvo. V postup budeme veriť stále, aj keby sme mali ísť do Piešťan v tej situácii, že tam musíme získať 3 body. Budeme veriť do poslednej sekundy základnej časti.

V piatok hráte zápas proti Senici. Michalovce sa s nimi stretli iba raz, v 2. kole a to tu bol trénerom ešte p. Šechný st. Vy ste Senicu  videli hrať?

Nie nevidel som ich. Senica za posledný mesiac urobila neskutočné výsledky. Tam v podstate buď nastala nejaká hráčska výmena, alebo sa im niektorí hráči vrátili z pôsobenia vonku. Musíme ísť zasa do toho zápasu  s tým, že budeme produkovať vlastnú hru. Myslím si, že to bude rovnako ťažký zápas ako bol dnes, ale neverím, že Senica bude ďaleko ďaleko lepšia ako bol Prešov, alebo Spišská.

 

pripravil L.B.

 

Súvisiaci článok:

Foto a štatistiky k zápasu Dukla Michalovce – HKM Lučenec 4:1

 

Diskusia k článku