Pravidlá a podmienky súťaže

 

INFORMÁCIE PRE FANÚŠIKOV

Pravidlá a podmienky diváckej súťažePravidlá a podmienky diváckej súťaže

Fanúšikovia michalovského futbalu už akiste v médiách zaregistrovali, že vedenie MFK Zemplín Michalovce v snahe prilákať na tribúny ešte viac priaznivcov, sa rozhodlo odštartovať veľkú divácku súťaž nevídaných rozmerov. Po prvýkrát v histórii totiž majú možnosť súťažiť o osobný automobil a nikdy predtým nemali šancu hrať ani o atraktívne zájazdy, domáce spotrebiče či značkové športové oblečenie.

Kto môže súťažiť?

Hlavnou podmienkou účasti v súťaži je mať zakúpený aktuálny spravodaj, pričom, ak chcete zvýšiť svoje šance na úspech, môžete si ich zakúpiť ľubovoľný počet. Druhou podmienkou je vstupenka, respektíve permanentný lístok.

Priebeh súťaže

Každý spravodaj je zlosovateľný a preto počas prestávky prebehne žrebovanie. Spomedzi všetkých zakúpených bulletinov bude vyžrebovaných päť šťastných výhercov. Každý z nich bude mať k dispozícii jeden pokus. Ten sa bude zahrávať z hranice pokutového kopu futbalovou loptou na maketu s piatimi otvormi. Každý otvor znamená inú cenu. Pokiaľ účastník súťaže otvor trafí a lopta sa cezeň dostane na druhú stranu, splnil podmienku na získanie príslušnej ceny.

O čo sa hrá?

Prvou cenou je osobný automobil značky Suzuki, nuž a ten, kto splní podmienky na jeho získanie, ho dostane do osobného vlastníctva! Ďalšími nesporne zaujímavými cenami sú atraktívny zájazd v hodnote 800 Euro, značkové športové oblečenie v cene 330 Euro, spotrebná elektronika vo výške 1000 Euro a kopec ďalších. Pozor! Ak sa tieto ceny nepodarí nikomu počas jari vyhrať, počas záverečného domáceho zápasu v sezóne proti Interu Bratislava ich jednoducho dajú organizátori do žrebovania a odovzdajú výhercom. Iná situácia nastane v prípade osobného automobilu Suzuki. “Kto trafí vyčlenený otvor, získa tento automobil do osobného vlastníctva! Pozor, ak sa to niekomu podarí trebárs už v sobotu proti Podbrezovej, do súťaže operatívne zaradíme druhý automobil. Ak bude treba, aj tretí či štvrtý! Ak sa to však počas jarnej časti nikomu nepodarí, auto sa presúva do rovnakej súťaže v jesennej časti,” vysvetlil predseda predstavenstva akciovej spoločnosti MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský.

Diskusia k článku