Otvorenie herne MC Drobec

 

Otvorenie herne MC Drobec Otvorenie herne MC Drobec Otvorenie herne MC Drobec Otvorenie herne MC Drobec
Otvorenie herne MC Drobec Otvorenie herne MC Drobec Otvorenie herne MC Drobec Otvorenie herne MC Drobec
  foto: MC Drobec

 

Otvorenie herne materského centra Drobec v Michalovciach

Vo štvrtok, 18. 6. 2009, sme počas horúceho popoludnia v priestoroch 7. základnej školy (ul. Krymská 5) slávnostne otvorili herňu materského centra Drobec pre deti.

Potešilo nás, že pozvanie prijali nielen mamičky s deťmi, ale aj pán primátor mesta Viliam Záhorčák spolu s pánom riaditeľom 7. ZŠ Jozefom Porvazom a pani riaditeľkou XVIII. MŠ (ul. Leningradská 1) Evou Kostovčíkovou. Po symbolickom prestrihnutí pásky sa prítomým za ich záujem o založenie materského centra a pomoc pri jeho vzniku poďakovala štatutárna zástupkyňa MC Drobec, Adriana Jacečková, a zároveň poprosila o krátky príhovor vyššie spomenutých hostí. Po slovách vyjadrujúcich podporu, uznanie a povzbudenie v plánovaných aktivitách a ďalšej činnosti MC deti s mamičkami predviedli rytmicko-pohybovú hru „Slniečko sa zobudilo…“, ktorú sa spoločne naučili. Viditeľne ich potešil potlesk a úprimná radosť všetkých zúčastnených, ktorí sa na záver mohli pohostiť na dobrotách pripravených šikovnými mamičkami – členkami MC Drobec. Tie sa už otvorenia herne nemohli dočkať aj z toho dôvodu, že okrem miesta na hranie pre deti a nadväzovanie ich prvých sociálnych kontaktov s rovesníkmi bude zároveň aj priestorom pre relax, stretávanie sa s inými mamičkami a získavanie nových informácií vo forme prednášok a besied, ako aj možnosťou ich sebarealizácie počas tzv. tvorivých dielní a  krátkodobých špecifických kurzov. Veríme, že našu herňu bude navštevovať čoraz viac detí v sprievode svojich mamičiek alebo oteckov na materskej dovolenke, prípadne aj starých rodičov a dúfame, že sa im v našom materskom centre bude páčiť.

Herňa bude otvorená v utorok od 9.30 – 11.30 a vo štvrtok od 15.30 – 17.30. Akcie materského centra Drobec budeme zverejňovať pribežne aj na www.mcdrobec.detailne.sk , ktorú práve v tomto období pripravujeme.

MC Drobec Michalovce
mcdrobec@centrum.sk
www.mcdrobec.detailne.sk

 

 

 

{loadposition advert3}

Súvisiace články:

Darujte nepotrebné detské veci materskému centru MC Drobec

Deň mlieka v MC Drobec

MC Drobec zdobil herňu
Míľa pre mamu – míľový pochod s kočíkmi 

Diskusia k článku