Hádzanárska hala bez strechy

 

 

Výstavba novej Chemkostav arény Výstavba novej Chemkostav arény Výstavba novej Chemkostav arény Výstavba novej Chemkostav arény
Výstavba novej Chemkostav arény Výstavba novej Chemkostav arény Výstavba novej Chemkostav arény Výstavba novej Chemkostav arény
foto: REGZEP.sk

 

 

Športoví fanúšikovia v Michalovciach sa majú na čo  tešiť.  Dva športové kluby v meste sa pustili do generálnej prestavby svojich športových stánkov.  Futbalový štadión naberie úplne nové tvary  a na druhom konci mesta pokračuje prestavba hádzanárskej haly na novú Chemkostav arénu.

Fanúšikovia michalovskej  Iuventy, ale aj  okoloidúci sledovali ako postupne na západnej strane pribudli nové priestory pre športovcov a administratívu. Na severnej strane zasa priestor pre novú tribúnu. Po ukončení sezóny mohla prísť konečne na rad aj samotná hala. Postupne sa začala rozoberať stará konštrukcia a v posledných dňoch padla za obeť aj samotná strecha starej haly. 

Základnými požiadavkami pri prestavbe bolo upraviť parametre haly tak, aby spĺňala podmienky hádzanárskej federácie pre súťažné zápasy.  Nevyhovujúcou bola hlavne dĺžka hracej plochy a nedostatočná kapacita miest na sedenie.  V novej Chemkostav Aréne okrem iného pribudne aj reštaurácia a sociálne zariadenia. Priestory pod novou tribúnou by sa mali využiť na prenájom.

Michalovskí priaznivci futbalu a hádzanej si tak budúcu sezónu vychutnajú už v úplne iných podmienkach. Verím, že sa bude na čo pozerať.

Viac o projekte Chemkostav arény sa môžete dočítať www.chemkostav.eu  alebo na stránke www.iuventa-zhk.sk

 

Napísal: L. Boka

{loadposition advert3}

Súvisiace články:

FOTO: Z michalovského futbalového štadióna čoskoro moderný krásavec

FOTO: Z futbalového ihriska odstránili trávnik  

Diskusia k článku