Vyjadrenie fanklubu ORANGEWARRIORS

 

Ospravedlnenie redakcie

 

Redakcia REGZEP.sk sa ospravedlňuje, že v komentári k zápasu 24. kola (Trebišov-Michalovce 4:5 s.n.) sa objavilo nepravdivé tvrdenie, že „michalovský fanklub PROTESTNE nepricestoval“. Informáciu, ktorú sme počas zápasu obdržali od divákov sa ukázala ako nepravdivá.  Ešte raz sa ospravedlňujeme a ponúkame Vám vyjadrenie michalovského fankulubu ORANGEWARRIORS.

Za redakciu REGZEP.sk Ladislav Boka
 
 

Vyjadrenie fanklubu ORANGEWARRIORS 

 

Fanklub OrangeWarriorsV prvom rade by sme sa chceli poďakovať REGZEP.sk, menovite L. Bokovi, ktorý zatiaľ ako jediný chcel vedieť čo si o tom všetkom, čo sa v posledných dňoch, či týždňoch odohralo myslíme vo fanklube… Takže ĎAKUJEME!!!  

Neúčasťou fanklubu na zápase v TV nebol žiaden protest alebo bojkot. Keďže niektorí z nás sú pracujúci a pracujú aj cez víkendy, vyberať sa jednoducho nedá. Vo fans sú aj školopovinní,  ktorí odchádzajú za vzdelaním mimo Michaloviec a keďže nebol zabezpečený ani výjazd fanklubu, tak sme jednoducho nevycestovali.

Je nám ľúto, že sme neboli na zápase v TV, ďakujeme chlapcom za víťazstvo. Veríme, že už v nasledujúcom domácom zápase si spolu s nimi zakričíme pokrik na oslavu víťazstva, ktorý ako sme sa dopočuli nemá v strednej Európe obdobu.

Taktiež chceme poprosiť vedenie michalovského hokeja a hráčov o stretnutie s vedením fanklubu.

 

Za zmienku stojí oficiálna stránka nášho fanklubu www.orangewarriors.huu.cz , ktorá je síce ešte takpovediac v plienkach, ale pevne veríme, že časom vyrastie a budeme na ňu pyšní.

Nakoniec chceme srdečné pozvať všetkých fanúšikov na ďalšie domáce hokejové stretnutie a veríme, že spolu s Vami vytvoríme ideálnu atmosféru hodnú Michaloviec, hokejového mesta Zemplína.

 

 

ORANGEWARRIORS  – www.orangewarriors.huu.cz
 
 
{loadposition advert3}
 
 

 

Diskusia k článku