Čierna noc Šeherezády

Šeherezáda sa mi vždy páčila. Hrala sa síce na takú nedotklivku, slušáčku, večne v roláčikoch a sukniach po kolená, ale ja som tušil, že v tej ženskej sa skrýva potenciál prvotriednej samice a je len otázkou času, kedy otvorím kohútik a vypustím z nej tú energiu, ktorú v sebe potláčala. Keď raz prišla, že potrebuje prachy a ja som ju najprv vykopol, hneď som si uvedomil, že to bola hlúposť a vlastne mám v rukách ohromnú šancu, ako ju konečne pretiahnuť. Zavolal som ju teda naspäť, že prachy budú, keď bude trtkačka. Tá krava sa urazila! Vraj to potrebovala pre choré decko, ale nechápal som, čo to je za mater, keď jej človek chce pomôcť a ona robí drahoty!? No ale vrátila sa späť a súhlasila. Pravdu
povediac, trochu ma to sklamalo, mohla sa nechať ešte chvíľu naťahovať, ale už som ju tam mal naservírovanú ako krevetu na striebornej tácke.

Poviem vám, najradšej by som ju prehol cez stôl, vyhrnul jej tú sukňu, stiahol gaťky do pol stehien a poriadne ju vyšústal odzadu. Ale nechcel som vyzerať ako chlípny nadržanec, tak som ju najprv vzal na večeru a keď sme prišli potom ku mne, najprv som ju nežne pobozkal. Mala mäkké pery a bozkávala sa dobre. Klasicky som jej bozkával krk, to majú ženy rady a ona konečne nemala ten blbý rolák, potom ramená a prsia. Mala pekné kozy, také troječky s malými ružovými bradavkami. Oblizoval som ich a Šeherezáda iba šepkala: „Ó, Onur,ó, óch,“ ale iba tak potichučky, akoby mi chcela dokázať, že sa jej to nepáči a že to fakt robí iba pre prachy. Ale podľa mňa som sa jej páčil a určite bola rada, že som Onur Aksal a nie Onur Lakatoš. Povyzliekal som ju a pozeral sa na jej pevné bruško a sexi zadok a štíhle stehná.

Medzi nimi bolo miesto, kam som mal namierené, a to doslova. Stála ako také drevko, tak som sa musel povyzliekať sám. Hladkal som ju, mala príjemnú kožu, ešte jemnejšiu než moja nová sedačka v pracovni. Bola ťažký oriešok, stála tvrdšie než môj vták. Tak som ju schmatol na ruky a odniesol do postele. Mohol som si s ňou robiť, čo som chcel, však za tie prachy!? Tak som ju chcel bozkávať rovno medzi nohami a aj som to spravil. Bola sladká ako turecký med a vedel by som tam stráviť celé hodiny, no môj kebab sa už dožadoval svojho a chcel ma vystriedať. Doprial som teda aj jemu. Vyložil som si jej nohy na plecia a dôkladne som sa do nej zahĺbil. Konečne sa trochu uvoľnila a začala spolupracovať. Nechty mi zaborila do chrbta a pritisla sa bližšie. Prebudil sa v nej južanský temperament a už to išlo! Vedel som to, vedel som, že to bude čertica! Jazdila na mne ako na arabskom plnokrvníkovi, natŕčala mi zadoček, aby som si ju vzal odzadu a masírovala mi vtáka medzi kozami. Bola to šukačka za všetky prachy, takmer doslova.

Ráno som bol pevne rozhodnutý. Vezmem si Šeherezádu za ženu
!

zdroj:  ADAM.sk

Diskusia k článku