Najodpornejšie Gorily

Cenzurujú fejsbúk stránku. Na cirkusantských mítingoch nie sú povolené otázky voličov. Klamú, až sa im z tlamy práši. Vymýšľajú si a prispôsobujú si čísla tak, aby oklamali voličov. Sami o sebe tvrdia, že sú majstri demagógie. Disponujú takmer výlučne podliakmi, bezcharakternými prascami a neschopnými ľuďmi. Podporujú Harabína a Trnku. Ututlali Gorilu.

Zháňajú peniaze vlastnou hlavou, mimo účtovníctva, čím páchajú trestný čin. Podpisujú zmluvy, v ktorých sľubujú sponzorom tučné štátne zákazky. Kupujú si za naše peniaze podložky na písanie za 15.000 korún. Ošmekli Slovákov o 2 miliardy korún cez garážovú firmu, ktorá vznikla bleskovo, len kvôli tej lúpeži, ktorá tak isto rýchlo aj zmizla a dve miliardy s ňou. Ošmekli nás o 6 miliárd na mýte. O 300 miliónov na nástenkovom tendri.

Riadia redakciu Pravdy, vyhrážajú sa stratou miesta šéfredaktorky. Náčelník zbojníkov popíja kolu s Gorilami. Niekoľko mesiacov nie je schopný priznať sa. Tunelovali eurofondy, za čo máme na krku vyšetrovacie komando EÚ. Vyrobili 8%-ný deficit. Manipulovali tendre. Na štáte parazitovali ich rodiny a kumpáni. Imunitu nezrušili – aké to prekvapenie! Zatajovali a prekrúcali všetky zlé správy. Pozemky kradli. Novinárom nadávali do slizkých hadov a duchovných bezdomovcov. Spolupracovali s eštebákmi, ktorých vo veľkom aj zamestnávali. Poradcov mali právoplatne odsúdené osoby. Falšovali podpisy na prezenčke. Súdnictvo odovzdali mafii. Najväčšie mafiánske hyeny púšťali na slobodu. Františkánov podlo z pedofílie obvinili.

Dotáciami z peňazí nás všetkých kŕmili len svojich lojálnych bezpohlavných pajácov. Pokúsili sa vykradnúť druhý dôchodkový pilier (čo nabetón urobia už čoskoro). Tunelovali a zadlžovali zdravotníctvo. Kradli drevo. Falšovali analýzy, aby mohli vykonať lúpež storočia. Bili spolu s čínskymi tajnými slovenský národ. Stĺkli novinárku na povolenom proteste. Obdivovali Castra, Muammara, Cháveza, Lukašenka. Strašili s Maďarmi.

http://boriskacani.blog.cz/1203/najodpornejsie-gorily

Diskusia k článku