Čaplovič a EU pre cigánov je ochotná urobiť čokoľvek

Je to vážne, Čaplovič a EU pre cigánov je ochotná urobiť čokoľvek, len aby ich držala čo najďalej na východe a čo najdlhšie….

Vážený pán Čaplovič.
S hrôzou som si prečítal v tlači Váš úmysel postaviť nové byty pre našu menšinu – Rómov z východu republiky. Iba pre nich! Všetko za neuveriteľnú sumu 200 miliónov EUR /cca 6 miliárd Sk/.

Hrôza ma premkla preto, lebo som si uvedomil, že ste zabudli na inú viac ohrozenú menšinu. Neustále tak robia a robili aj Vaši predchodcovia. Nebudem Vás napínať. Upozorňujem na menšinu – stredoškolsky a vysokoškolsky vzdelaných mladých ľudí. Cestujú za prácou do väčších miest.
Tvrdo pracujú. Žijú v podnájmoch bez perspektívy na vlastný byt a vlastnú rodinu.
Áno, sú aj odvážni, ktorí si kúpili byt na úver, ale splácať ho budú 30 rokov s nehoráznymi úrokmi! A už teraz sa s obavami pozerajú do budúcnosti.

Väčšina týchto inteligentných mladých ľudí by uvítala Vašu pomoc z fondov EU/alebo z iných zdrojov/ pre pomoc menšinám.
Napríklad formou bezúročnej pôžičky alebo priamo finančnou dotáciou na stavbu domu, bytu. Investovať do vzdelaných ľudí sa tisíckrát vráti tejto spoločnosti.
Títo vzdelaní mladí ľudia, ktorých nazývam ohrozenou menšinou by boli vďační aj za
„nízkoštandartné“ jednoizbové byty postavené v blízkom okolí Bratislavy.

Urobte prvé kroky týmto smerom, a nasmerujte finančnú pomoc z fondov EU tam, kde to má zmysel. Buďte odvážny! Nepodľahnite tlaku eurofilných sociálnych demagógov, ktorí kvôli politickým ambíciám zabúdajú odkiaľ vyšli a presadzujú prílišnú tolerantnosť k netolerantným a nevďačným. Vzdelaní mladí ľudia sú budúcnosťou tejto krajiny!

S úctou Ing.Štefan Poliačik.

neprehliadnite a pošlite ďalej
.. tak toto musí obletieť celú republiku !!!!!!!

Diskusia k článku