Michalovce vyhrali v Dubnici

introdorastt

Po nevýraznom minulotýždňovom domácom zápase so Šamorínom, Michalovce tentokrát uspeli v Dubnici. Vo veľmi dobrom zápase sme vyhrali 2:1.

Michalovčania začali stretnutie poriadnym náporom. Už v tretej minúte sme vyhrávali po vydarenej strele Jurča 1:0. O pár minút sme už viedli dvojgólovým rozdielom! Po faule na Regaliho v pokutovom území, rozhodca nariadil jedenástku. Penaltu presne premenil Torres De Oliveira. Ďalšie šance výborne hrajúceho Jurča a Regaliho volali po góle. Gól štvrťhodinu pred koncom však padol do našej brány, po nádhernej strele Dubničana Bilovského, ktorý spoza šestnástky znížil na rozdiel jediného gólu. Z jasného zápasu sa nakoniec mohla zrodiť nešťastná remíza to by však minútu pred koncom musel našu bránu Dubničan Augustíni presnejšie trafiť.

Nakoniec si teda z Dubnice po výbornom výkone odnášame zaslúžené tri body! Po 12. kole II. futbalovej ligy, sme v tabuľke na piatom mieste.

 

12. kolo II. futbalovej ligy

MFK Dubnica nad Váhom – MFK Zemplín Michalovce 1:2

po polčase (0:2)

Góly Michalovce:

  • 3. Jurčo
  • 8. Torres De Oliveira (11 m)

Štatistika zápasu:

  • Žlté karty Michalovce: – 30. Perez, 67. Kovaľ, 70. M. Regáli
  • Rozhodoval : Samotný
  • Divákov: 240

MFK ZEMPLÍN: Jenčo – Perez, Hruška, Korijkov, Vanák – Sedlák – Garel ( Kunca), Kovaľ, Jurčo – Regáli (Čarnota), Torres De Oliveira (Danko)

Diskusia k článku