Odštartoval sa zápis prvákov na školu, ktorá využíva najmodernejšie technológié a metódy vo výučbe

3
 
dsc 1285
Základná škola Pavla Horova Michalovce oznamuje, že v termíne od 15. januára – 15. februára 2013 sa uskutoční zápis žiakov do 1. ročníka na školský rok 2013/2014, v čase od 7.30 do 15.30 hod., v zborovni školy. V tomto roku prinášame jedinečnú možnosť rezervovať si termín zápisu a odoslať potrebné údaje dopredu cez online formulár na tejto stránke. Odoslanie formulára nie je podmienkou zápisu. Slúži iba na rýchlejšie administratívne vybavenie. Viac informácii nájdete po kliknutí na nasledujúce odkazy.
 
Foto z slávnosteho zápisu prvákov v roku 2012:
 
 
 
Základná škola Pavla Horova, Michalovce (8. ZŠ) oznamuje, že v termíne 15. januára – 15. februára 2013 sa uskutoční zápis žiakov do 1. ročníka na školský rok 2013/2014 v čase od 7.30 do 15.30 hod. v zborovni školy.
Povinnosťou zákonného zástupcu je zapísať dieťa do 1. ročníka základnej školy za predpokladu, že v danom roku najneskôr do septembra dosiahne fyzický vek 6 rokov.
Dieťa zapisuje jeho zákonný zástupca. Pri zápise nie je nutná účasť dieťaťa.
 
K zápisu je potrebné doniesť občiansky preukaz a rodný list dieťaťa. Údaje je možné odoslať dopredu cez internetový formulár na stránke http://www.zsphorova.sk/
 
Stručná charakteristika školy:

– výhodná poloha v centre mesta

– vyučovanie cudzích jazykov od 1. ročníka

– prvky alternatívneho vyučovania na 1. stupni

– zameranie na 2. stupni: informatika, cudzie jazyky, matematika, telesná výchova

– realizácia projektov ESF (v posledný rokoch celkovo 500 000€)

– obrovské množstvo nových pomôcok, zariadenia a vybavenia

– využívanie najmodernejších technológií a metód vo výučbe

– internetová stránka s množstvom vzdelávacích materiálov (ocenená Ministrom školstva SR – 1. miesto na Slovensku v kategórii ZŠ)

– 3 počítačové učebne, 1 multimediálna učebňa, 3 jazykové učebne, internetové pripojenie v každej triede, PC a dataprojektory v triedach

– zvýšená bezpečnosť – kamerový systém, bezpečné uloženie vecí vo vlastných šatníkových skrinkách

– športové aktivity: školské športové stredisko – basketbal, hádzaná, spolupráca so športovými klubmi, netradičné športy vo vyučovaní TV (florbal, badminton, posilňovanie dlhodobo výborné výsledky v basketbale, hádzanej a florbale (majstri okresu, kraja a Slovenska)


Diskusia k článku