V Michalovciach vystúpi dnes rocková smršť v podaní Horkýže Slíže

616
 
608V Michalovciach 19. apríla o 18.00 hod. v Chemkostav aréne na všetkých návštevníkov čaká rocková smršť v podaní Horkýže Slíže. Koncert sa uskutoční pod názvom „Horkýže Slíže hľadajú talent už 20 rokov“ a ako predskupina sa predstaví už tiež nie najmladšia skupina Dilemma, ktorej koncom októbra ich tretí album nazvaný “Low Profile Scream” pokrstil Kuko netradične motorovou pílou. Čestným hosťom turné bude legenda punk & rock´n´rollovej scény skupina Slobodná Európa. Lístky na tento koncert si môžete zakúpiť v sieti Ticketportál alebo aj na mieste koncertu. Cena vstupeniek v predpredaji je 7,- eur, na mieste predaja 9,- eur.
 
Skupina Horkýže Slíže vznikla v roku 1992 v Nitre. Svoj prvý koncert odohrala vo februári 1993. Na konte má okrem albumu St. Mary Huana Ganja deväť štúdiových nahrávok, tri kompilácie a v roku 2005 uviedla na trh živú nahrávku s príznačným názvom Živák.
 
Medzi najväčšie hity kapely patria skladby ako Maštaľ; Logická hádanka; Telegram; Vlak; Brďokoky; L a G song; Kožky, perie; Baby; R\’nB Soul; A ja sprostá; Silný refrén; či Mám v p… na lehátku.
horkize
 
{youtube}Y2mxTe2wlFs{/youtube}
 
{youtube}EOXK4HEmzCA{/youtube}

Diskusia k článku