Michalovskí kickboxeri naložili súperom na medzinárodnom turnaji Slovak Open

P2240004
Športová hala Dukla v Banskej Bystrici hostila ostatnú sobotu 22. februára 2014 športovcov z 12. krajín ( CZE, CRO, FIN, HUN, ITA, NOR, POL, SLO, SRB, SVK, UA, BLR)  v poradí už 15. ročníka medzinárodného turnaja Slovak Open v kickboxe. Na šiestich tatami a v dvoch ringoch predviedlo svoje výkony 646 pretekárov z 51 klubov. Nepriaznivé počasie a choroba sa podpísala na zdraví niektorých pretekárov, ktorí museli účasť na turnaji odmietnuť, a tak michalovský Športový Kickbox klub reprezentovali v skresanej zostave štyria pretekári.
image-1
 
Ako prvá štartovala Olinka Hrušková v kategórii light contact kad. do 42 kg, kde zápas musel byť prerušený zo  zdravotných dôvodov. V ďalšej kategórii kick light jr. do 63 kg sa predviedol Richard Durilla, ktorý po dvoch zápasoch obsadil 3. miesto. V kategórii light contact sr. do 63 kg sa prejavili nedostatky začiatočníka a vypadol  vo vyraďovacích zápasoch. Mišo Stričík v prvom zápase  kategórie kick light jr. do 69 kg bez väčších problémov zdolal súpera 3:0 na body a postúpil do finále, kde sa stretol s Erikom Nižníkom (Panter Prešov). Tento zápas prehral na body 2:1 a získal tak 2. miesto.
P2220822
V ringovej kategórii fulll contact jr. do 67 kg porazil súpera na body 3:0, vo finále však na zápas kvôli zraneniu nenastúpil, a tak získal aj v tejto kategórii 2. miesto. Spomínané zranenie utrpel vo finálovom zápase ringovej disciplíny K1 rulles do 67 kg, kde sa postavil opäť proti Erikovi Nižníkovi, a tak do tretice bolo 2. miesto jeho. Posledným z michalovskej zostavy štartujúcich bol Juraj Gavala, ktorý obsadil 2. miesto vo finále kategórie  kick light jr. do 84 kg, a v kategórii light contact sn. do 84 kg získal 3. miesto. Gratulujeme!!!
P2220869

Diskusia k článku