Obrazom: Aquapark na Zemplínskej Šírave spustil testovaciu prevádzku

thermal
aa
{youtube}ce8bplpRcOc{/youtube}
V bazénovej hale sa nachádzajú tri hlavné bazény, a to najväčší vlnový bazén, relaxačný a masážny bazén. Vlnový bazén ponúka návštevníkom simuláciu pohybov morskej vody, relaxačný bazén je plný rôznych masážnych trysiek (lýtkových, chrbtových a podobne) a masážny bazén okrem množstva sedacích masážnych trysiek, poskytuje návštevníkom aj hydromasáž celého tela na masážnych ležadlách. Všetky bazény sú kompletne nerezové a na dezinfekciu vody sa využíva najmodernejšia technológia MIOX.
{youtube}bdVTyEl1H9k{/youtube}
Okrem bazénov máme pre návštevníkov Thermalparku Šírava v priestoroch bazénovej haly pripravené aj ďalšie atrakcie, ako napríklad: detský bazén, dlhá šmýkačka, krátka šmýkačka, divoká rieka, hojdací záliv, detské ihrisko a podobne. Samozrejme kvalitný relax musí byť obohatený aj pestrou ponukou jedál a nápojov, ktorú zabezpečí reštaurácia thermalparku. K dispozícii je i množstvo ležadiel na odpočinok a relax. Termálny bazén s vysoko mineralizovanou geotermálnou vodou sa nachádza vo vonkajšom prostredí budovy. Samotný thermalpark ponúka svojim návštevníkom celoročne až 600 m2 vodnej plochy. Okamžitá kapacita návštevnosti je nadimenzovaná na maximálne 550 osôb.
{youtube}1nWKDbmAGpc{/youtube}
{yoogallery src=[/images/obr2/sirava/thermalpark] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[Thermal park Širava]}
 

Diskusia k článku