V Michalovciach sa predstavia špičkoví zápasníci zo Slovenska a zo zahraničia

figtmania
Dňa 7. júna o 19.00 hod. sa v michalovskej športovej hale uskutoční druhé pokračovanie FIGHTMANIE. Organizátorom podujatia je michalovský klub zmiešaných bojových umení MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE pod vedením Tibora Šimoniča. Ako už samotný názov hovorí, budeme znovu svedkami tvrdých súbojov v ringu, kde sa nám tentokrát predstavia špičkoví zápasníci zo Slovenska a zo zahraničia, ktorí sú učastníkmi a medailistami rôznych európskych a svetových šampionátov. Predstavia sa nám zápasníci z Čiech, Slovenska, Ukrajiny, Bosny a Herzegoviny a z Rakúska.
 
Ťahákmi tak budú súboje , v ktorých sa nám predstavia zápasníci z Ukrajiny , ktorí majú za sebou učinkovanie v rôznych profesionálnych organizáciach. K ním patria najmä Vladimír Opanasenko a Oleg Golovin, ktorí sú reprezentantmi bojového samba Ukrajiny. Zastúpenie budú mať aj domáci borci z domovského tímu, ktorý budú reprezentovať Dominik Engel, ktorého súper bude Manuel Bilič z rakúskeho Linzu. Dominika čaká v máji titulový profesionálny zápas o opasok organizácie FIGHT EXPLOSION. Ako ďalší sa predstaví v profesionálnom zápase Tomáš Oros, ktorý bude mať svojho súpera z košického MMA PSYCHO TEAMU. V p redzápasoch sa predstavia aj ďalší Marco Lazar a Rastislav Nazarej. Ďalšími zaujímavými súbojmi bude súboj Patrika Juska proti súperovi z Bosny a Herzegoviny Selminovi Derviševičovi podľa pravidiel K1.V príprave je aj prvý ženský fight, v ktorom proti sebe nastúpia dve prislušníčky nežného pohlavia.
 
Celé podujatie bude moderované a v úvode sa nám svojou tvorbou predstaví raper TRAC & TUMOR. Sprievodnou akciou celého podujatia je oficiálne váženie bojovníkov pred objektívmi fotografov a verejnosťou, ktoré sa uskutoční v OC ZEMPLíN. Súčasťou váženia bude sprievodná exhibičná show mnohonásobného majstra sveta Romana Voláka, takže sa vsetci máme načo tešiť. Príďte aj vy okúsiť atmosféru bojového galavečera z medzinárodnou účasťou.
romanvolak
Vstupenky je možné zakúpiť cez internetový predaj TICKETPORTAL, alebo cez predajné miesta zverejnené na stránke MMA TEAMU SLOVAKIA MICHALOVCE, alebo aj priamo na mieste v deň podujatia. Je možnosť rezervácie obmedzeného počtu VIP stolov priamo pri ringu na telefónnom čísle 0911357582…PREDPREDAJ LISTKOV SPUSTENY….PREDAJNE MIESTA!!! predajna MULTISPORT ..namestie Osloboditelov Michalovce , v Trebisove na tel. cisle 0902240161 u pana T.Topora , alebo cez siet TICKETPORTAL,….predaj VIP stolov na tel.cisle 0911357582 !!!
figtmania2014
FIGHTCARD FIGHTMANIA 2
Kategória ženy:

1.Michaela Dorotíková MY GYM- Česká republika vs Gabriela Baldažarová MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE
MMA- do 61 kg

Predzápasy:

2.Lukáš Zborovjan MMA EXTREME PREŠOV vs Erik Sirmaj CERNECA GORA UKRAJINA
MMA –do 66 kg
3.Marek Baran STILL STORM FIGHT CLUB BARDEJOV vs Ján Gajdoš MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE
MMA –do 72 kg
4.Jakub Šimko MMA TREBIŠOV vs Marco Lazar MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE
MMA-do 70 kg
5. Erik Štefaňák APA EXTREME GYM vs TBA
MMA –do 84 kg
6.Rastislav Nazarej MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE vs Albert Rozgau CERNECA GORA UKRAJINA
MMA-do 61 kg

Hlavné zápasy- pro rules

7.Selmin BALKAN MACHINE Derviševič –BOSNA A HERCEGOVINA vs Patrik Jusko PAYIAK SIAM GYM WIEN
K1 –do 81 kg
8.Radoslav Estočin MMA PSYCHO TEAM KOŠICE vs Tomáš Oros MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE
MMA –do 93 kg
9.Michal Petris SHAJTAR GYM ZVOLEN vs Dominik Kolesár MMA TEAM SLOVAKIA TREBIŠOV
MMA-do 70 kg
10.Ján Hažer MMA Košice vs Michajlo Godynets SHIDOKAN UKRAJINA
MMA –do 84 kg
11.Aleš Ježíšek JFMS Ostrava Česká republika vs Oleg Golovin COMBAT SAMBO UKRAJINA
MMA-do 70 kg

Zápasy večera:

12.Dominik Kompot Engel MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE vs Manuel Sugar Bilic Rakúsko
MMA –do 66 kg
13. Vladimir Opanasenko COMBAT SAMBO UKRAJINA vs Ricardo SPARTA Braga Nemecko
MMA –do 77 kg

Diskusia k článku