Michalovskí kickboxeri žnú úspechy na majstrovstvách Slovenska

kicbox4
kicbox2
Štrnásty jún sa stal dňom SZKB Majstrovstiev Slovenska v kickboxe 2014. Majstrovstvá sa konali v športovej aréne SOŠ železničnej v Košiciach. Po úvodnom vyhodnotení sezóny a slovách primátora Mesta Košice MUDr. Richard Raši, PhD., MPH, zaznela slovenská hymna a po nej borci nastúpili na svoje zápasy. Na toto podujatie bolo nominovaných 364 štartujúcich z 15. klubov Slovenska. Za michalovský Športový kickbox klub štartovali Matúš Bazger, Juraj Gavala, Michal Stričík, Oľga Veronika Hrušková, Daniel Mroč a Richard Durilla. Spolu získali 16 medailí, z toho 5 zlatých, 2 strieborné a 8 bronzových.
kicbox1
 
Nováčikovia sezóny zabojovali, a domov si odniesli umiestnenia na prvých priečkach.
Oľga Veronika Hrušková 3. miesto v disciplíne point fighting, cad., -42 kg; 3. miesto v disciplíne light contact, cad., – 42 kg; 3. miesto v disciplíne kick light, cad., -42 kg.
Daniel Mroč 3. miesto v disciplíne light contact, – 79 kg; 2. miesto v disciplíne kick light, – 79 kg.
Richard Durilla 3. miesto v disciplíne kick light, – 63 kg.
Aj skúsenejším pretekárom a reprezentantom Slovenska sa darilo a vybojovali  spolu 10 medailí.
Matúš Bazger 1. miesto v disciplíne light contact, – 57 kg; 2. miesto v disciplíne kick light, – 57 kg, a v ringu si vybojoval 2. miesto v disciplíne low kick, – 57 kg.
Juraj Gavala 1. miesto v disciplíne light contact, – 84 kg; 1. miesto v disciplíne kick light, – 84 kg; v ringu si vybojoval 3. miesto vo full contacte, jr., – 81 kg.
Michal Stričík 1. miesto v disciplíne light contact, – 69 kg; 1. miesto v disciplíne kick light, – 69 kg; 3. miesto v disciplíne full contact, jr., – 67 kg; 3. miesto v disciplíne K1 rules, jr., -67 kg.

Pretekárom gratulujeme za ich výkony a reprezentantom prajeme veľa úspechov na blížiacich sa WAKO Majstrovstvách Európy a Majstrovstvách Sveta 2014.

kicbox5kicbox6

Diskusia k článku