Vytriezvenie je otvorená spoveď Braňa Mojseja o svojom živote spätom s alkoholom

branomojsej
Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach pozýva na besedu s Braňom Mojsejom, ktorá sa uskutoční 28. októbra o 10.00 hod. Úprimná spoveď Braňa Mojseja o najtemnejších stránkach jeho života. Vytriezvenie je knižnou prvotinou kontroverzného Braňa Mojseja. Pamätáte si ešte, keď titulky časopisov kŕmili jeho opilecké fotky? Teraz máte exkluzívnu šancu prečítať si všetko o hudobníkovej závislosti. Jeho otvorená, ba miestami až intímna spoveď bude určite atraktívna nielen pre jeho priaznivcov, ale aj pre jeho odporcov.
 
 
Autor, ako jedna z mála známych osobností, v knihe otvorene priznáva svoju závislosť na alkohole, ktorá ho prenasleduje od puberty až po súčasnosť. Opisuje všetky etapy svojho života, ktoré sú nasiaknuté pachom destilátov a piva a nájde sa v nich každý čitateľ, ktorý aspoň raz okúsil ako chutí Majster alkohol. Autor v knihe nevynechal ani tie najtemnejšie stránky problémov s alkoholom. Prečo začal už v puberte chľastať, čo sa odohráva za múrmi psychiatrií a protialkoholických liečební, prečo sa pokúsil o samovraždu, kto ho chcel kompromitovať žúrom s prostitútkami?
Ako autor sám tvrdí, rozhodol sa zverejniť veci, o ktorých nikdy predtým verejne nehovoril a najradšej by ich zmazal zo svojho života. Vytriezvenie je kniha o človeku, ktorý cez triezvenie z alkoholu vytriezvel aj zo vzťahov vo svojom okolí i zo vzťahov v našom šoubiznise.
 
 
zdroj: www.martinus.sk
Podujatie sa koná v rámci projektu MICHALOVSKÉ LITERÁRNE ĆRIEPKY.

Diskusia k článku