Vianočný benefičný koncert sa niesol v duchu solidarity a pekného kultúrneho zážitku

peter
Dňa 5. decembra o 18.00 hod. sa v MsKS Michalovciach uskutočnil 7. ročník Vianočného benefičného koncertu pod záštitou primátora Viliama Záhorčáka. Na koncerte si našli „svoje“ milovníci vážnej i modernej hudby.
igorko
Umeleckým zážitkom bolo vystúpenie tenoristu Igora Kucera zo Svidníka. Spieval operné árie od rôznych svetových umelcov v sprievode skupiny InsideGroup, ktorá sa na hudobnej scéne pohybuje len 2 roky, ale nie je až taká neznáma, nakoľko ju tvoria ostrieľaní hudobníci z Prešova: Peter „Peci“ Uher, Viliam Stanek a Viliam Cicoň.
„Čerešničkou na torte“ bolo energické vystúpenie košickej kapely Peter Bič Projekt, ktorá nám už dlhší čas rezonuje v ušiach aj z hudobných médií. Speváčka kapely, Dáška Kostovčik pochádza z Michaloviec, takže nielen vďaka kvalitnej melodickej hudbe a textom, ale i fakt, že je našou rodáčkou, sa podpísalo pod veľký aplauz publika.
{youtube}J7ewZ0BfgYo{/youtube}

bic
Výťažok z koncertu bude venovaný mladej Vanesske z Michaloviec, za čo všetkým účinkujúcim i všetkým vám, ktorí ste prispeli, patrí poďakovanie.
{youtube}lIuR9mhI24U{/youtube}
 
Prinášame vám obrazom zachytenú atmosféru 7. ročníka Vianočného benefičného koncertu.

{youtube}6O1iVfrLd7Q{/youtube}
 
{youtube}DiI85wUrx4Q{/youtube}
 
Ondrej Hrabovský

Diskusia k článku