Michalovskí futbalisti si z Dunajskej Stredy neprivezú ani bod

DSC 0760
senica
Futbalisti michalovského MFK Zemplín neuspeli v súboji 17. kola Fortuna ligy na trávniku Dunajskej Stredy, kde prehrali najtesnejším rozdielom 1:2 (1:1). Jediný gól mužstva od Laborca zaznamenal Jakub Grič.
 

FC DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Zemplín Michalovce 2:1

po polčase (1:1)

 

Góly: 26. Sarr (11 m), 78. Vida – 28. Grič.

ŽK: 68. Ljubičič – 3. Lazarus, 26. Sipľak.

ČK: 57. Lazarus (Michalovce).

Rozhodovali: Smolák – Vorel, Lieskovský; 4630 divákov.

Hlasy trénerov:

Csaba László, tréner DAC: “Súper bol defenzívne dobre organizovaný. V druhom polčase sme zmenili organizáciu hry, po červenej karte som svojich hráčov nabádal, aby boli pokojní. Je to dôležité a druhé víťazstvo po sebe. Bol to ťažší zápas, ako proti Trenčínu, ale dôležité je víťazstvo.”

Anton Šoltis, tréner Michaloviec: “Rozdelil by som to na dve fázy, pred a po vylúčení. Do vylúčenia sme hrali dobrý zápas, bol som spokojný. Nemali sme veľa šancí, ale ani súper. Vychádzali sme zo zabezpečenej obrany do protiútokov. Po vylúčení sme sa dostali pod tlak a súper sa dostal do vedenia. Súper dal dva góly a vyhral.”

 

FC DAC 1904: M. Slávik – Živkovič, Kwin (38. Ľ. Michalík), Huk, Štepanovský – Ljubičič – Vida, Simon, Kontár, R. Černák (46. B. Ľupták) – Sarr (89. A. Mészáros).

MFK ZEMPLÍN: M. Kira – M. Koscelník, Lazarus, Sipľak, Šimčák – Grič – I. Žofčák (81. M. Regáli), S. Danko, Mensah (59. Podhorin), D. Kunca – Kushta (67. Ivan Kotora).

Najbližší program MFK Zemplín:

  • Nedeľa 4. decembra o 17.30 hod.: Michalovce – Ružomberok (18. kolo)
  • Nedeľa 11. decembra o 15.20 hod.: Žilina – Michalovce (19. kolo)

zdroj: mfkzemplin

Diskusia k článku