Kandidatúru Kaplana na primátora Michaloviec podporuje aj strana SPOLU-OD

Ku koalícii OĽANO-NOVA-SAS-SME RODINA-ŠANCA, ktorá podporuje kandidatúru Milana Kaplana na primátora mesta Michalovce sa oficiálne pridala aj strana Miroslava Beblavého SPOLU-OD. Na tlačovej konferencii vyjadrila podporu koaličnému kandidátovi Kaplanovi podpredsedníčka strany Katarína Macháčková, ktorá je zároveň aj poslankyňou NR SR a primátorkou mesta Prievidza.

Ambíciou Milana Kaplana je spojiť všetky demokratické opozičné sily v Michalovciach. Katarína Mácháčková už v minulosti bola ako primátorka osobne podporiť Kaplana a ostatných členov petičného výboru proti parkovnému pod správou EEI na mestskom zastupiteľstve v Michalovciach, kde predstavila funkčný mestský parkovací systém.

Kaplan, ktorý zatiaľ stále ako jediný oficiálne oznámil svoju kandidatúru na primátora Michaloviec tiež na margo spolupráce so stranou SPOLU-OD povedal: „Naša koaličná spolupráca bude teda pochopiteľne zameraná aj na riešenie problematiky parkovania v našom meste. Spoločne pripravíme návrh mestského parkovacieho systému, ktorý nebude biznisom pre vyvolených, ale službou pre občanov a najmä pre Michalovčanov.“

Aktivista, poslanec KSK a asistent poslanca NR SR Milan Kaplan kandidatúru na primátora Michaloviec oznámil 7. mája 2018. Podporuje ho zatiaľ koalícia OĽANO-NOVA-SAS-SME RODINA-ŠANCA-SPOLU OD. Kaplan je tiež zakladajúcim členom Občianskej iniciatívy Zemplína a iniciátor úspešnej petície proti parkovnému pod správou EEI v Michalovciach.

Vstup strany SPOLU-OD do predvolebnej koalície

NÁŠ TÍM SA ROZRASTÁ:Do predvolebnej koalície na podporu mojej kandidatúry včera oficiálne pristúpila aj strana SPOLU-OD. Veľká vďaka patrí jej podpredsedníčke a zároveň primátorke mesta Prievidza Kataríne Macháčkovej, ktorá bude s nami spolupracovať pri tvorbe mestského parkovacieho systému, ale aj pri iných veciach v oblasti samosprávy. (viac vo videu z tlačovky)Široká spolupráca v zostave OĽANO, NOVA, SAS, SME RODINA, SPOLU-OD a ŠANCA pri snahe zmeniť pomery v našom meste je realitou a budeme ju naďalej rozvíjať.

Uverejnil používateľ Milan Kaplan – Otvorme mesto ľuďom Štvrtok 19. júl 2018

Diskusia k článku