Z Michaloviec na Motozraz autobusmi ARRIVA za polovičné ceny

Už 17. ročník medzinárodného Motozrazu na Zemplínskej šírave sa bude konať od štvrtka 16. do nedele 19. augusta 2018. Pre návštevníkov zabezpečili organizátori a spoločnosť ARRIVA kyvadlovú dopravu klimatizovanými autobusmi z Michaloviec za polovičné ceny cestovného.

„Vďaka kyvadlovej doprave autobusmi sa môžu dostať obyvatelia a návštevníci Michaloviec na motozraz lacno, rýchlo a pohodlne. Navyše – vyhnú sa problémom s parkovaním auta,“ povedal Gejza Sačko, generálny riaditeľ spoločnosti ARRIVA Michalovce.

Autobusy kyvadlovej dopravy budú vo štvrtok, piatok aj v sobotu premávať  od šiestej večer až do pol druhej ráno od železničnej stanice v Michalovciach, a to v polhodinových intervaloch. V Michalovciach budú mať ešte jednu zastávku pri OC Zemplín. Po približne polhodinovej ceste dopravia cestujúcich priamo pred brány Motozrazu. Spiatočné autobusy budú premávať na rovnakej trase Zemplínska šírava – OC Zemplín – železničná stanica Michalovce, prvý s odchodom  o 18:30 a posledný o 2:00 v noci.

Rozpis kyvadlovej dopravy platný od 16. 8. do 18. 8. 2018 (štvrtok – sobota):

 

 

Diskusia k článku