Michalovčania znížili stav v sérii na 1:2!

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v treťom barážovom súboji o najvyššiu Tipsport ligu, keď na domácom ľade zdolali MsHK Žilina 3:2 po predĺžení a v sérii tak znížili stav na 1:2. Michalovská Dukla síce po prvej tretine prehrávala 0:2, no dvoma presilovkovými gólmi v druhej tretine vyrovnala a Jakub Linet v predĺžení rozhodol o jej prvej výhre v sérii. Štvrtý zápas barážovej série sa odohrá v nedeľu od 17.30 hod. opäť na michalovskom ľade.

Ďalší parádny obrat sa zrodil na michalovskom zimnom štadióne. Po finálovom s Martinom sa to michalovskej Dukle Ingema podarilo aj v barážovej sérii o Tipsport ligu. Po prvej tretine síce so Žilinou prehrávali jej hráči po dvoch góloch z oslaboviek 0:2, dvoma presilovkovými presnými zásahmi sa im však v druhej časti podarilo zrovnať a v predĺžení rozhodol Jakub Linet o tom, že séria sa dramatizuje. Po sobote je v nej stav 0:2.

HK Dukla Ingema Michalovce – MsHK DOXXbet Žilina 3:2 po predĺžení

po tretinách (0:2, 2:0, 0:0 – 1:0)
Stav série: 1:2


Góly: 
21. Giľák (Róth, Kolba) pres/1, 36. Hamráček (Toma, Novický) pres/1, 64. Linet (Bojko, Valečko) – 13. Jenčík (Hvila, Huževka) pres/1, 20. Rudolf Huna (Hvila, Huževka) pres/1.
Vylúčení: 
4:6, navyše Mašlonka 10. minút napadnutie hlavy a krku – Jakub Ručkay 10. minút nešportové správanie sa.

Presilovky: 2:2.

Oslabenia: 0:0.

Rozhodovali: Orolin, Valach – Rojík, Šoltés.

Divákov: 3955.


HK DUKLA INGEMA: 
A. Trenčan – Korenko, Kolba, Košecký, Novický, Valečko, Bdžoch – Mašlonka, Piatak, Giľák – Hamráček, Toma, Chalupa, Róth, Linet, Safaralejev – Bojko, Cútt, Dvurečenskij – Gavrik, Mesaroš.


MSHK DOXXBET: 
Fučík – Kučný, Matejka, Dubeň, Jankovič, Piegl, Bagin – Rudolf Huna, Húževka, Jenčík – Milý, Jakub Ručkay, Barta – Beránek, Podešva, Hvila – Rehák, Surovka, Ondruš.

zdroj: duklamichalovce

Diskusia k článku