Michalovce otočili zápas v poslednej tretine

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v piatom finálovom stretnutí St. Nicolaus I. ligy nad HK Martin 4:2 a v sérii sa tak ujali vedenia 3:2 na zápasy. Michalovčania dosiahli víťazstvo aj napriek tomu, že sedem minút pred koncom prehrávali 0:2.

HK Dukla Ingema Michalovce – HK Martin 4:2

po tretinách (0:0, 0:2, 4:0)
Stav série: 3:2.

Góly: 54. Novický, 57. Mašlonka (Piatak), 59. Giľák (Valečko, Hamráček), 59. Mašlonka (Kolba, Piatak) – 31. Dírer (Oravec, Urbánek), 35. Pokrivčák.

Vylúčení: 2:4.

Presilovky: 0:0.

Oslabenia: 0:0.

Rozhodovali: Snášel, Valko – Gavalier, Gajan.

Divákov: 3478.

HK DUKLA INGEMA: Trenčan – Korenko, Kolba, Novický, Košecký, Valečko, Bdžoch – Mašlonka, Piatak, Chalupa – Hamráček, Toma, Linet – Róth, Bojko, Safaralejev – Giľák, Cútt, Gavrik – Dvurečenskij, Banovský.

HK: Bernát – Šimon, Tabaček, Burzík, Pacalaj, Oravec, Rusina, Themár, Brveník – Jurášek, Langhammer, Markovič – Brezniak, Pokrivčák, Poliaček –  Dírer, Urbánek, Zeliska – Rudzan, Barto, Paulíny.

O parádny obrat sa dvoma gólmi postaral Marek Mašlonka, po jednom pridali Damián Novický a Matej Giľák. Šiesty finálový duel je na programe v stredu 6. marca v Martine. Keby sa náhodou nerozhodlo, v piatok príde v Michalovciach na rad siedmy rozhodujúci duel.

 

zdroj: duklamichalovce

 

Diskusia k článku