Buďte šiestym hráčom na ľade a príďte podporiť našich hokejistov!

Písal sa 23. marec a hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce sa zapísali do športových dejín Michaloviec ale aj Slovenska. Premiérovo si totiž vybojovali postup do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Zemplínčania zvíťazili nad hráčmi Žiliny 2:1 v rozhodujúcom siedmom stretnutí baráže o účasť v nasledujúcom ročníku Tipsport ligy.

Do športových dejín sa zapíše aj 13. september. V tento deň, teda zajtra, sa Michalovce stanú svedkom historicky prvého hokejového zápasu v najvyššej republikovej súťaži. Na michalovskom zimnom štadióne sa hokejisti HK Dukla Ingema prvýkrát v extralige predstavia fanúšikom a postavia sa proti Liptovskému Mikulášu.

A ako sme vás v uplynulom týždni v tlačovej správe informovali, je to pre Michalovce a hokejový klub veľká udalosť, preto historicky prvému extraligovému zápasu bude predchádzať slávnostný program.

Moderátorom úvodného zápasu HK Dukla Ingema Michalovce v extralige bude Juraj Rašla. Na zimnom štadióne, veríme, že pred plným hľadiskom, fanúšikom a hokejistom zatancujú Folklórny súbor Zemplín a Súkromná základná umelecká škola Talent-Um. Michalovských hokejistov v najvyššej slovenskej súťaži privítajú aj ostatné michalovské kluby, ktoré taktiež bojujú v extralige.

Jedno prekvapenie pre vás predsa len  máme. Prvé vhadzovanie bude v rukách človeka, ktorý je spätý s michalovským hokejom. Jeho meno vám však neprezradíme, bude to prekvapenie. Okrem neho na zimnom štadióne stretnete aj ďalšie legendy slovenského hokeja.

Nielen úvod bude patriť slávnostnému programu, ale pokračovať budeme aj medzi tretinami. V prvej prestávke sa vám predstaví pomerne nový krasokorčuliarsky klub Kraso Michalovce. Druhá prestávka bude patriť súťaži v streľbe na bránu a žrebovaniu tomboly, ktorá bude, mimochodom, veľmi pestrá. Tešiť sa môžete aj na skvelú svetelnú a pyro show.

Slávnostne vstúpime do extraligy už zajtra o 17.00 hod. na michalovskom zimnom štadióne.

Buďte šiestym hráčom na ľade a príďte podporiť našich hokejistov!

 

 

Diskusia k článku