Sľubov už bolo dosť, potrebujeme riešenia

V regiónoch sme už počuli veľa sľubov, je čas na skutočné riešenia. Jedni sľubujú akčné plány, cez ktoré sa rozdávajú milióny, no bez reálnej pomoci pre región. Druhý „kupuje bagre“, aby zrovnal osady so zemou. Ďalší si jednoducho napíšu, že vyriešia regionálne rozdiely. Všetko sú to, žiaľ, prázdne sľuby, bez plánu, ako ich realizovať.

Dnes ako starosta obce viem, čo to znamená skutočne plniť to, čo ste ľudom ponúkli v programe. Preto som aj ten svoj pripravoval poctivo, za každým bodom je jasný plán, ako ho realizovať. My v SaS nesľubujeme, ale ponúkame riešenia. Tím odborníkov pripravil  1144 konkrétnych riešení. Pritom sme sa nevyhli  žiadnej oblasti. Regionálnym rozdielom, nespravodlivému sociálnemu systému, ktorý viac trestá snaživých. Riešime podnikateľské prostredie, lebo ak sa bude dariť podnikateľom, v regiónom práve tým menším, bude sa dariť aj ľudom. Vybrali sme si ťažšiu cestu, oslovujeme ľudí poctivým program,  nie prázdnymi heslami.

29. februára spoločne rozhodneme, či sa vyberieme cestou prázdnych sľubov alebo možno ťažšou, no poctivou cestou, na konci ktorej bude Slovensko, kde sa oplatí pracovať, podnikať a hlavne žiť.

 

Juraj Jevin: Starosta obce Pusté Čemerné

Kandidát č. 35 za stranu SaS vo voľbách do NR SR

 

Diskusia k článku