V sobotu môžete zmeniť Slovensko

Viete, čoho jediného sa bojí dnešná politická mafia? Nemá strach z polície, justície či prokuratúry. Všade majú svojich ľudí, ktorí riadia našu krajinu. Jediné, čoho sa boja, ste Vy! Boja sa, že napriek masívnej dlhoročnej kampani, keď sa Vás snažili presvedčiť, že všetci politici sú rovnakí a voliť nemá zmysel, že napriek tomu túto sobotu voliť predsa pôjdete. Ak voliť pôjde 70% oprávnených voličov vedia, že skončili. Ich panika je obrovská a na poslednú chvíľu sa Vám snažia nasľubovať hory doly, len aby sa udržali pri moci. Neverte im!

Teraz sa Vám prihováram, nie ako kandidát, ktorý na znak protestu kandiduje za stranu: Máme toho dosť!, ale ako vydavateľ Michalovských novín, či moderátor Zemplínskeho dialógu. Ak chceme, aby sa na Slovensku, na Zemplíne ale aj v Michalovciach dalo slušne, dôstojne žiť a pracovať, je potrebná Vaša osobná účasť v sobotňajších parlamentných voľbách. Prosím Vás, aby ste pre naše deti volili zmenu! Každá vyspelá demokratická krajina po 12 rokoch vlády jednej jedinej strany potrebuje zmenu smeru.

Zároveň Vás prosím, aby ste krúžkovali Zemplínčanov, ktorí v parlamente budú hájiť záujmy nášho Zemplína. Iba silným zastúpením v parlamente, dokážeme konečne postaviť náš Zemplín na nohy. Slovensko sa po voľbách určite zmení, no o periférie o Zemplín musíme bojovať neustále, bez ohľadu na politickú situáciu v hlavnom meste.

Bez ohľadu na to, ako voľby dopadnú… ja budem bojovať, písať aj naďalej. Poznáte ma a viete, že neprestanem.

Diskusia k článku