Sme strana regiónov

Verili sme, že štandardné politické strany dokážu pomôcť slovenským regiónom a vidieku. Oslovovali sme všetkých vrcholových politikov a presviedčali ich, že situácia v regiónoch,
je kritická! Nezamestnanosť, vysťahovalectvo či rómsky problém, sú zlyhaním všetkých politických strán! Nestavajú sa diaľnice a následne všetky strategické investície prúdia iba na západ Slovenska. Ľudia opúšťajú rodiny a cestujú za prácou, na druhý koniec našej krajiny. Politici nechápu veľkosť tohto problému. Slovensko nekončí v Košiciach!
Chceme priniesť hlas regiónu do Bratislavy, aby sme mohli zvýrazniť rolu a dôležitosť regiónov pre celú krajinu. Sme Vaším hlasom Zemplína! Zemplín musí dostať silnejšie právomoci, vďaka ktorým bude vedieť rozhodovať o výške daní, odvodov či investičných stimulov. Diaľnica sa musí urgentne stavať až po ukrajinskú hranicu. Bez diaľnice, nižších daní a odvodov nikdy nezískame investície. Iba my, ľudia v regiónoch, dokážeme zmeniť Zemplín, Spiš, Oravu či Južné Slovensko. My reálni a skutoční ľudia z mäsa a kostí. Prosíme Vás, nedeľme sa na dobrých a zlých, na konzervatívcov či liberálov. Nedeľme sa na Slovákov, Rusínov, Maďarov či Rómov. Nedeľte nás na extrémistov a tých čo bojujú proti extrémizmu. Svet nie je čiernobiely a Slovensko má tisíce farieb s tisíckou odtieňov. No jedno máme my ľudia žijúci v regiónoch spoločné. Chceme žiť, pracovať a zakladať rodiny tu kde sme sa narodili. Chceme funkčne regióny ktoré konečne budú rozhodovať o svojom osude. Do politiky ideme zo zúfalstva! Konečne  sa spojili pracujúci ľudia vo všetkých regiónoch Slovenska. Spoločnými silami, naprieč celým Slovenskom,  sme založili politickú stranu regiónov: Máme toho dosť!

Diskusia k článku