Pri dopravnej nehode v trebišovskom okrese prišla o život jedna osoba

Včera (12.7.) okolo 15,35 h došlo na štátnej ceste I/79 k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej, žiaľ, prišla o život jedna osoba.

Doposiaľ nestotožnený vodič viedol vozidlo zn. Ford Fiesta po štátnej ceste v smere od obce Veľaty do mesta Trebišov, pričom z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovku do trávnatej priekopy a narazil do zvodidiel, následkom čoho vozidlo vymrštilo a prevrátilo sa na strechu. Osoba nachádzajúca sa na mieste vodiča, 60 ročný muž z okresu Trebišov, utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia a leteckou záchrannou službou bol prevezený do košickej nemocnice. Osoba nachádzajúca sa mimo vozidla, 58-ročná žena z okresu Trebišov, utrpela pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahla. Ťažko zranenému mužovi bola odobratá krv na zistenie požitia alkoholických nápojov, nebohej žene táto skutočnosť bude zisťovaná pri pitve.

Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala. Udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Trebišove, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti, kto viedol v čase nehody vozidlo a presná príčina dopravnej nehody, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste dopravnej nehody.

Diskusia k článku