Cesty v Košickom kraji zasypal sneh, fúka silný nárazový vietor, jazdite opatrne!

Od skorého rána husté sneženie a silný nárazový vietor komplikuje aj prejazd cestami na území Košického kraja. Je preto nevyhnutná zvýšená opatrnosť.

Momentálne najhoršia situácia je na Zemplíne, v michalovskom a trebišovskom okrese, kde sa tvoria snehové jazyky a záveje. V úseku od Sečoviec na Michalovce došlo k viacerým škodovým udalostiam, doprava je riadená v jednom pruhu. Pre nákladnú dopravu je úsek neprejazdný v obci Trhovište.  V úseku cesty Veľaty – Čerhov na štátnej ceste I/79  sa skrížili kamióny, doprava je možná iba pre osobnú dopravu v jednom pruhu. V úseku cesty Slovenské Nové Mesto – Trebišov sú obmedzenia v doprave pre nákladnú dopravu. 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA:

štátna cesta I/19 v úseku HRIADKY – MICHALOVCE je pre nákladnú dopravu ÚPLNE NEPREJAZDNÁ, pre osobné motorové vozidlá je prejazdná iba čiastočne, priebežne púšťanú príslušníkmi Policajného zboru, ktorí sú na mieste a dopravu regulujú.

úsek cesty MICHALOVCE – PETROVCE NAD LABORCOM, VOĽA, NACINA VES A STRÁŽSKE – momentálne úplne neprejazdná pre všetky druhy vozidiel, momentálne sú tam skrížené 3 kamióny.

JE LOCKDOWN, ZÁKAZ VYCHÁDZANIA, SITUÁCIA NA CESTÁCH JE MOMENTÁLNE KRITICKÁ, maximálny počet príslušníkov reguluje v týchto kritických úsekoch dopravu, AK NEMUSÍTE, NECHOĎTE NA CESTY!

Diskusia k článku