Majstri Slovenska v kickboxe z Michaloviec

Slovenský zväz kickboxu v dňoch 25. – 26.6.2021 zorganizoval v mestskej športovej hale Aréna v Poprade Majstrovstvá SR v kickboxe pre rok 2021, za účasti 34 klubov a 292 súťažiacich z celého Slovenska.

Za klub SEIKEN Martial Arts štartovali traja borci  Samuel Fox, ktorý v dvoch disciplínach obsadil prvé miesto, Patrik Škarupa vo svojej kategórii sa pobil vo full kontakte a následne bezkonkurenčne obsadil taktiež prvé miesto. Obom  zaslúžene patri titul –  majster SR. Pre Mareka Lišku to bola úplne prvá súťaž a aj keď sa nedostal do finále, obsadil krásne tretie miesto vo svojich kategóriách.

Už tradične sa darilo Michalovi Stričíkovi zo Športového klubu všestranných aktivít Michalovce, ktorý vybojoval titul Majstra Slovenska v kickboxe pre rok 2021 v disciplíne Light contact seniorov – 94 kg. Vo finále vyhral dokonca v prvom kole technickou prevahou nad súperom v zápase, čím rozšíril svoju zbierku majstrovských titulov.

Menej sa Michalovi darilo po úspešnom postupe zápasovým pavúkom v jeho obľúbenej disciplíne Kick light seniorov – 94 kg, kde napriek bodovej prevahe vo finálovom zápase vo vzájomne tvrdšom nasadení po napomínaní rozhodcami na oboch stranách bol v poslednom kole diskvalifikovaný a tak prišiel o ďalšiie výťazstvo a získal „iba“ titul vicemajstra Slovenska.

Srdečná gratulácia všetkým športovcom a už teraz sa tešíme na ďalšie športové úspechy.

Diskusia k článku