Bezpečnejšie a lacnejšie cestovanie s čipovou kartou ARRIVA Michalovce

Cestovanie s čipovou kartou ARRIVA Michalovce poskytuje viacero výhod. Držitelia čipových kariet cestujú lacnejšie a bezpečnejšie. Pre rodičov žiakov základných a stredných škôl v Trebišove a v regióne Michaloviec, Sobraniec a Kráľovského Chlmca predstavuje tento spôsob úhrady cestovného úsporu až desiatok eur ročne. Čipové karty skrátia čas pri nastupovaní do autobusu bez nutnosti manipulácie s hotovosťou.

Pri cestovaní autobusom s čipovou kartou v Košickom samosprávnom kraji ušetria nielen deti, ale aj dospelí. Čipová karta prináša úsporu, ktorá sa ročne pohybuje v desiatkach eur. „S čipovou kartou ARRIVA Michalovce sa majú možnosť výhodne prepravovať cestujúci mestskej hromadnej dopravy v Trebišove a na  prímestských autobusových linkách v okolí Michaloviec, Sobraniec a Kráľovského Chlmca. Čipová karta je elektronická peňaženka, s ktorou je kúpa cestovného lístka veľmi jednoduchá – na jedno pípnutie. Cestovanie je výhodnejšie, bezpečnejšie, šetrí čas bez nutnosti manipulácie s hotovosťou,“ povedal Gejza Sačko, generálny riaditeľ ARRIVA Michalovce.

Vybavenie čipovej karty je veľmi jednoduché – po vyplnení žiadosti a jej predložení na zákazníckom centre v Michalovciach, Sobranciach, Trebišove, Kráľovskom Chlmci, Sečovciach alebo Veľkých Kapušanoch bude čipová karta cestujúcemu vystavená na počkanie. Žiadosť nájdu záujemcovia na webovej stránke spoločnosti a v každom zákazníckom centre ARRIVA Michalovce.

Zákaznícke centrá sú k dispozícii na nasledovných miestach:

Zákaznícke centrumOtváracia doba
MICHALOVCE
Lastomírska 1, 071 80 Michalovce
Po – Pi: 07:30 h. – 15:30 h.
TREBIŠOV
Dopravná 3, 075 01 Trebišov
Po – Pi: 06:00 h. – 14:00 h.
SOBRANCE
AS ul. Michalovská, 073 01 Sobrance
Po – Pi: 07:30 h. – 10:00 h. a 12:00 h. – 15:00 h.
KRÁĽOVSKÝ CHLMEC
Pribenícka, 077 01 Kráľovský Chlmec
Po – Pi: 07:30 h. – 15:00 h.
SEČOVCE
SNP, 945/28, 078 01 Sečovce
Po – Pi: 05:30 h. – 13:30 h.
VEĽKÉ KAPUŠANY
Zoltána Fábryho 101/16, 079 01 Veľké Kapušany
Po – Pi: 07:30 h. – 15:30 h.

Požiadať o vydanie čipovej karty je možné aj z pohodlia domova online. Cestujúci si svoju kartu vie zároveň online spravovať, kontrolovať zostatok, dopravné transakcie a informácie o účte.

Viac informácií o čipových kartách, ale aj cestovných poriadkoch a službách spoločnosti ARRIVA Michalovce získajú zákazníci na webovej stránke, prostredníctvom e-mailu informacie@arriva.sk alebo na linke Zákazníckej podpory +421 915 733 733 od pondelka do nedele, a to aj počas sviatkov, v čase od 8:00 do 20:00.

Cestujúci majú možnosť získať vždy aktuálne informácie aj online, a to po prihlásení sa na odber noviniek cez formulár na internetovej stránke NEWSLETTER – ARRIVA na Slovensku. Priamo na svoju e-mailovú adresu tak môžu dostávať aktuálne informácie o cestovných poriadkoch, zmenách a obmedzeniach, novinkách i nových pracovných ponukách spoločností ARRIVA na Slovensku.

V autobusoch spoločností ARRIVA stále platia preventívne opatrenia, ktoré prijali všetky spoločnosti ARRIVA na Slovensku. Kvôli zvýšeniu bezpečnosti cestujúcich i vodičov sú naďalej pravidelne dezinfikované autobusy a predajné miesta špeciálnymi dezinfekčnými prístrojmi, ktoré sú na sanitáciu bežne používané v nemocniciach.

Cestujúci majú povinnosť nastupovať vždy s rúškom, resp. inou ochranou tváre. Prispejú tak nielen k svojej ochrane, ale aj k ochrane svojho okolia a blízkych. O povinnosti nosiť rúško sú cestujúci informovaní prostredníctvom plagátov priamo v autobusoch a na kontrolu dodržiavania tohto nariadenia sa zameriavajú aj revízori.

Diskusia k článku