HK Michalovce – HC 46 Bardejov 1:5

 

HK Dukla Michalvce - HC 46 Bardejov

 

HK Dukla Michalvce - HC 46 Bardejov

 

HK Dukla Michalvce - HC 46 Bardejov

 

HK Dukla Michalvce - HC 46 Bardejov

Prípravný zápas

( po tretinách  0:2, 1:1, 0:2 )

 

V 9. minúte boli domáci v oslabení o dvoch hráčov a početnú výhodu Bardejov využil.  Bardejov pokračoval v presilovke 5 proti 4 a po minúte hry zvýšil na 0:2. Prvá tretina vyznela jasne v prospech Bardejovčanov. Lepšie korčuľovali a aj kombinačne na tom boli o niečo lepšie. Michalovčania sa na ľade iba hľadali.

 

Na začiatku druhej tretiny hrali domáci presilovú hru a po spolupráci Svitanu s Petruňom znížili na 1:2. Avšak už o 5 minút Bardejov znovu ušiel na rozdiel dvoch gólov 1:3.  V druhej tretine  Michalovce vyrovnali hru a vypracovali si aj viacero gólových situácií, no až na situáciu z 22. minúty sa im skórovať nepodarilo.

 

V tretej tretine už hráčom dochádzali sily a pribúdalo nedovolených zákrokov. Na ľade sa začalo iskriť  a rozhodca svojimi verdiktami ešte prilieval olej do ohňa. V tretej tretine už skóroval iba Bardejov a dvoma gólmi zo 44. a 52. minúty poistil svoje víťazstvo a zaslúžene vyhral 1:5.  Michalovčanom sa nedá uprieť ich snaha, ale trénovali na ľade sotva týždeň a viac menej sa v zápase iba hľadali.
 
 

Góly Michalovce: 22.min. Petruňa

Góly Bardejov: 9.min. Bobák, 10.min. Bodnár,  27.min Rusnák, 44.min. Velček, 52.min. Murajda  

 

Zostava HK Dukla Michalovce:

Babkovič, Regenda, Petruňa, Tirpák, Mucha, Bohač, Paulovčak, Bojkun, Minčak, Svitana, Barna, Kachnič, Zalužicky, Mižak, Kločanka, Sabol, Skočny, Babinčak

 

Zostava HC 46 Bardejov:
Mily, Miojdis ST., Bodnár, Baláž, Mojdis Vlad., Horňák, Rusnák, Mayuch, Gmiter, Ilavský, Bobák, Dvorčák, Baránok, Lúč, Karčák, Murajda, Jašek, Velček, Hajduk, Skaloš

napísal: L. Boka

 

 

{youtube}8-qpG76O_CY{/youtube}

Diskusia k článku