HK S.N.Ves – HK Dukla Michalovce 5:0

 

 18.kolo – 1. hokejovej ligy SR

HK S.N.Ves – HK Dukla Michalovce 5:0

po tretinách (0:0, 2:0,3:0)

 

 

V 18. kole  Dukla Michalovce hrala na ľade aktuálneho lídra I. hokejovej ligy.  Navyše posledné 2 zápasy Dukla prehrala, čo jej na ľade lídra určite nepridalo na sebavedomí.

 

V prvej tretine sa Michalovce ubránili v oslabení, keď od 11. min na trestnej lavici sedel Fábry za hákovanie. Aj  Dukla mala  výhodu presilovej hry, dokonca dva-krát, no presilovky ostali nevyužité.

 

V 25. minúte si šiel na trestnú lavicu sadnúť Učník za podrazenie. Dukla odolávala tlaku spišskej a ubránila sa, ale necelú minútu potom predsa len inkasovala z hokejky Hrubého.  O 4 minúty neskôr sme inkasovali znova, po kombinácii Hrubý a Valečko zakončoval Hamrák.  V 35. minúte sme mali výhodu presilovej hry. Za napadnutie si Staroň vyslúžil okrem 2 minút aj osobný 10 min. trest. Na ľade sa iskrilo a pribúdalo šarvátok. Sekundu pred koncom druhej tretiny sa strhla bitka a na trestnú lavicu si odišli sadnúť domáci Hrubý s Macíkom.

 

Posledná tretina sa začínala so štyrmi hráčmi na oboch stranách. Spišiaci využili viac priestoru na ľade a už po 38 sekundách zvyšujú svoj náskok na 3:0. Na ľade sa stále iskrilo. V 45. minúte bol vylúčený Tirpák a už o 8 sekúnd ho na opačnej strane nasledoval Hrubý.  V 51. minúte Spišiak Smotrila  vyhnal 4-tým gólom z bránky Babkoviča. Namiesto neho sa do brány postavil Mihalčin. V 54. min dostal Mihalčin 2 min za zdržiavanie v hre. Naši sa ubránili , ale neudržali popresilovkový tlak Spišiakov a 40 sek po uplynutí trestu inkasovali z hokejky Heizera.  Brankár Laco si udržal čisté konto až dokonca a Dukle sa nepodarilo streliť ani čestný gól.

 

V piatok 07.11. cestujú Michalovce do Nových Zámkov. Domácemu publiku sa predstavia v utorok 11.11 o 17.30. proti Trnave.
 
napísal: L. Boka

 

 

Góly S.N. Ves:
28:14 – Pavol Hrubý ( Peter Staroň,  Anton Petruk)
32:42 – Matej Hamrák ( Pavol Hrubý, Tomáš Valečko)
40:38 – Radovan Hübler ( Matej Hamrák, Ján Magdoško)
50:12 – Richard Smotrila ( Lukáš Novák, Libor Hudáček)
55:41 – Radomír Heizer ( Kamil Vávra, Peter Hrehorčák)

Štatistiky:
Strely na bránu:40:21
Zásahy brankárov: 21:35
Vylúčenia: 10:8
Trestné minúty: 28:16
Presilové hry: 0:0
Oslabenia: 0:0

Zostava HK S.N.Ves:

 

Marek Laco, Ján Magdoško, Tomáš Valečko, Matúš Leskovjanský, Jozef Voskár, František Koky, Anton Petruk, Marián Smerčiak, Lukáš Novák, Libor Hudáček, Richard Smotrila, Peter Hrehorčák, Peter Čintala, Kamil Vávra, Radomír Heizer, Peter Staroň, Roman Vitkovský, Martin Borovský, Matej Hamrák, Pavol Hrubý, Radovan Hübler

Zostava HK Dukla Michalovce

Peter Babkovič, Radovan Petruňa, Pavel Valko, Juraj Minčák, Ján Macík, Branislav Štefan, Peter Tirpák, Milan Takáč, Milan Soták, Richard Miľovčík, Branislav Barna, Ladislav Mucha, Miroslav Uličný, Marek Matej, Ján Zalužický, Peter Učník, Ján Kachnič, Matej Fábry, Tomáš Semanco

Rozhodcovia: Halecký Miroslav, Korba Peter, Smerek Vladimír
Návšteva: 810 divákov

Ostatné výsledky 18. kola:
Detva – Dolný Kubín 4:2
Lučenec – Prešov 3:5
Trebišov – Bardejov 3:2
Senica – Topoľčany 2:3 po s.n.
Piešťany – Pov. Bystrica 4:1
Ružinov Ba – Prievidza 3:5
Trnava – Nové Zámky 2:3

zdroj: HK Dukla Michalovce

 

 

Diskusia k článku