Kotúče DM a Alternatiwe – koncert

kotucedm1

V sobotu 22.11.2008 ste mali možnosť zažiť doslova „obývačkový“ koncert dvoch  hudobných skupín. Do Michaloviec zavítala skupina Kotúče DM z Bratislavy a ich predkapela z Košíc  skupina Alternatiwe.

 

Z technických príčin sa koncert  nekonal v plánovaných priestoroch. Keďže už bolo neskoro koncert rušiť, organizátori narýchlo hľadali alternatívne riešenie. Koncert sa nakoniec konal v útulných priestoroch galérie Subterén. Všetci  pravidelní návštevníci tejto galérie si asi teraz položili otázku „KDEEE?“. Priestory galérie totiž niesu 2x vhodné na usporiadanie koncertov. Ale ako sa vraví tam kde je vôľa, tam je aj cesta.

 

No, áno, je síce pravda, že aparatúra zaberala takmer polovicu miestnosti. A je aj pravda, že akustické vlastnosti priestoru neboli ako v opere národného divadla. Nikomu z prítomných to však nevadilo. Skupiny si zaspomínali na staré zlaté časy, keď začínali práve v takýchto priestoroch. A prítomným divákom to nevadilo tiež. Okrem hlavnej miestnosti postávali aj v bočných miestnostiach a bavili sa hudbou.

{yoogallery src=[/images/obr/kultura/subteren/kotucedm] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[Kotúče DM a Alternatiwe – koncert]}

text a foto: L.B.

Diskusia k článku