MFK Michalovce – FK Mesto Prievidza 2:1

 

MFK Michalovce - FK Mesto Prievidza 2:1 MFK Michalovce - FK Mesto Prievidza 2:1 MFK Michalovce - FK Mesto Prievidza 2:1 MFK Michalovce - FK Mesto Prievidza 2:1

 

 

 

14.kolo 1. futbalovej ligy

MFK Zemplín Michalovce –  FK Mesto Prievidza 2:1

po polčase (1:0)

 

Zemplín Michalovce v 14. kole I. futbalovej ligy privítal na svojom trávniku mužstvo FK Mesto Prievidza. Samotný zápas nebol divácky veľmi atraktívny. Navyše začiatok zápasu mala Prievidza prevahu a sklamaní domáci diváci začali pokrikovať po domácich, že by si zaslúžili gól, aby sa prebrali.

Celý zápas bol poznačený množstvom nepresností. Nebyť dvoch pekných gólov v bráne hostí asi by domáci priaznivci nešetrili nadávkami na adresu domácich. V 32. minúte sa o jeden pekný gól postaral domáci Viskup. Dostal prihrávku do šestnástky a prudkou strelou prestrelil všetko čo mu stále v ceste a napol sieť za brankárom Prievidze.  Za zmienku stojí ešte strela Jevľanova zo 40. minúty. Po prihrávke Viskupa z ľavého rohu, prudkou strelou z poza šestnástky, len tesne minul pravú žrď hosťujúcej brány.

V druhom polčase obe mužstvá pokračovali v priemernom výkone. V 59. minúte sa Prievidzi podarilo vyrovnať. Po prihrávke v šestnástke domácich z pravej strany na ľavú, Kubík šmýkačkou dokopol loptu do prázdnej brány domácich. Celá situácia zaváňala ofsajdom, ale asistent rozhodcu svoju zástavku nezdvihol. Gól teda platil.  Už o 8 minút domáci znova viedli. O gól sa postaral Artem Jevľanov, ktorý si najprv kľučkou obišiel jedného z obrancov hostí a následne nechytateľnou strelou z hranice šestnástky strelil gól na 2:1. Posledných 10 minút sa snažili hostia stupňovať svoj tlak. V 89. minúte domáci brankár zachraňoval pred dvoma útočníkmi Prievidze. Nádhernou strelou sa ešte prezentoval Viskup, ale len opečiatkoval ľavú žrď brány hostí.

Najbližší domáci zápas odohrajú domáci 15.11.2008 o 13.30 hod. proti mužstvu Košice "B".

Góly MFK Zemplín Michalovce:
32. Viskup, 67. Jevľanov

Góly FK Mesto Prievidza:
59. Kubík

 
ŽK:
45. Vajda, 58. Čavojský, 84. Ruskovský (Michalovce)
24. Mihálik, 50. Helbich (Prievidza)

Rozhodovali:
P.Šipoš, D. Hrčka, E. Weiss
Návšteva: 425 divákov
 
napísal: L. Boka

Pridaj komentár