Tréneri po zápase so Svitom

 

tréner 1. BK Michalovce – Imrich Rakovský

 

Tréneri po zápase so SvitomV dnešnom zápase nás Svit predčil hlavne v rýchlosti.  V prvom polčase nám chýbala bojovnosť.  Začali sme bojovať až v druhom polčase, ale na rozbehnutý Svit to už nestačilo. To je asi hlavná príčina dnešnej prehry. Budeme sa snažiť hrať lepšie.
 
 

 

tréner BKM Legato Svit – Ján Drobný

 

Prišli sme do Michaloviec s ambíciou vyhrať. Viem, že sa tu hrá ťažko, nie sú to povinné víťazstvá, ale my sme si verili. Hlavne po poslednom zápase doma, kde sme vyhrali tuším cez tridsať bodov s Michalovcami. Na základe toho sme mali dostatok sebavedomia a chceli sme tu vyhrať.  Prvý polčas sme tu hrali  veľmi slušne na to, že sme mali mesačnú zápasovú pauzu. Tak ten výkon bol veľmi slušný.   Druhý polčas, úvod sme zachytili, natiahli sme to tuším na nejakých 17 bodov. Potom sme však stratili koncentráciu a dovolili sme súperovi chytiť a znepríjemniť nám zápas. Našťastie sme to ustáli, aj keď súper sa dostal na chvíľu aj do vedenia na jeden bod, ale ustáli sme to, psychicky sme sa nezložili a myslím , že sme zaslúžene vyhrali.

Po polčase sa podarilo domácim na Vás dotiahnuť, čím Vás zaskočili ?

Nemyslím si, že nás zaskočili , skôr to bolo stratou koncentrácie na našej strane. Mysleli sme si, že zápas už je vyhraný. Z toho potom pramenila ta naša slabšia úroveň hry . A to súperovi dovolilo vyrovnať.

 

pripravil: L.B.

 

súvisiaci článok: 1.Bk Michalovce – Legato Svit 75:82

Diskusia k článku