Po 3. zápase s Kubínom

 

 Tréner domácich Dušan Kapusta:

Tréner HK Dukla Michalovce - Dušan KapustaBol to všeobecne veľmi ťažký zápas. V sérii sme prehrávali 0:2. Začali sme veľmi dobre. Hlavne prvá tretina bola z našej strany par excellence. A ten záver zápasu? Také už sú Play OFF zápasy.  Dostali sme nešťastný gól v poslednej sekunde druhej tretiny. Tretia tretina bola sústredená hlavne na pozornú obranu. Jednoducho aby sme nedostali ďalšie góly. Chlapci aj keď nezvládli niektoré momenty podľa mojich pokynov, koniec zápasu zvládli veľmi dobre. Na zajtra sa zasa pripravíme tak, aby sme zopakovali dobrý výkon v domácom prostredí. Treba poďakovať chlapcom ako zahrali ten zápas a tomu fantastickému obecenstvu. Ja im to stále tvrdím za tie dva mesiace, čo som tu tréner. Teším sa, že tu môžem trénovať. Kvôli tomuto mužstvu a kvôli fanúšikom.

Zajtra to bude o niečo ťažšie. Súper si predsa len už zvykne aj na to publikum, aj miestne podmienky. Ako sa na nich pripravíte?
Musíme hrať ešte zodpovednejšie smerom dozadu. V niektorých momentoch nevymýšľať a lepšie zakončovať. Uvidíme, či zajtra nepríde niektorý brankár z Martina. Martin dnes hral extraligu s Bystricou. Verím, že majú na tom postavenú svoju stratégiu, že zajtra buď Dzubinu, alebo Lakosila sem dotiahnú. My pôjdeme za víťazstvom, nemáme, čo stratiť a chcem ísť ešte hrať do Dolného Kubína.

 

 

Kapitán domácich Radoslav Regenda:


Kapitán HK Dukla Michalovce - Radoslav RegendaPrvý Play Off zápas v Michalovciach. Aká bola dnes atmosféra v kabíne?
Chceli sme ten zápas vyhrať. V Kubíne sme prvý zápas prehrali kontumačne. V druhom zápase sme za stavu 3:2 mali zopár šancí. Nevyužili sme ich a dostali sme gól do prázdnej brány.  Dnes sme chceli určite vyhrať a natiahnuť tú sériu. Zajtra sa ju pokúsime ešte viac predĺžiť.

Tá prvá tretina bola vážne skvelá. Čakali ste tak dobrý vstup do zápasu?
No samozrejme, že sme to nečakali, ale vyšlo to. Oni urobili viac chýb ako my. Využili sme šance a dá sa povedať, že prvá tretina rozhodla zápas.

Zajtrajší duel bude zrejme o niečo ťažší. Čo by na nich mohlo zajtra platiť?
Pripravíme sa na ten zápas ako na každý iný. Každý zápas sa začína za stavu 0:0. Uvidíme, čo zajtra vymyslí Dolný Kubín a od toho sa bude odvíjať aj naša taktika počas zápasu.

pripravil: L.B.
 
 
Súvisiace články:

Diskusia k článku