ŽENY riadia svet

{youtube}fZlhpfCdyS4{/youtube}1. Niekedy riadia „len“ auto.

{youtube}OoH37hRAXZY{/youtube}2. Ako sa vraví… každá žena je svojím spôsobom krásna.

{youtube}FJug16NlqPk{/youtube}3. Ženská emancipácia nepozná hraníc. Už ich nebaví práca v kuchyni, začali posilňovať. Ich nové motto znie: „Zober činku – pokrč panvicu.“

{youtube}970psXA6EOk{/youtube}4. Prečo je ženský a mužský humor tak rozdielny?

{youtube}Xit5Lg0tEtc{/youtube}5. Nikdy im nepovedzte, že niečo nedokážu.

{youtube}uSVtPAvZ3y0{/youtube}6. Najprv to skúšajú po dobrom … potom silou. No keď nič iné nezaberá, začnú kričať. To zaberie vždy.

{youtube}iwWuREkY-L0{/youtube}7. Pekným ženám sa vždy všetko prepečie.

{youtube}fwwQ5wC2yfM{/youtube}8. A tu je vedecký dôkaz, že ženy sú už útleho detsva inteligentnejšie ako muži. A práve preto riadia svet.

 

 

9. A nakoniec – zaručený spôsob ako naštavať každú ženu. Úkážte jej toto video.
{youtube}v5KmIXZM-V8{/youtube}Toto video je prevzaté zo Saudsko Arabskej televízie Iqraa TV . Arabský šejk Jassem Al-Mut’sawa úplne vážne vysvetľuje rozdiel medzi tým ako rozmýšľa pri rozprávaní muž a ako žena. Na názornom príklade všetkým divákom dokáže, že muž najprv rozmýšľa a až potom rozpráva a naopak, žena najprv rozpráva a až potom myslí.

 

 

{youtube}NE5wgT-U4X4{/youtube}10. Po viacerých výhražných SMS-kách od mojich známych, som bol pod ťarchou udalostí donútený ospravedlniť sa všetkým dobrým šoférkam. Úprimne z celého srdca vyhlasujem, že viem, že dokážete skvelo riadiť svoje auto. Naopak ja som ten, kto ma problém s parkovaním. Ak tam nieje miesto aspoň pre kamión, radšej ani neparkujem a idem ďalej. Dúfam, že na udobrenie celého ženského pokolenia postačí toto video.  Cool

 

pripravil: L. Boka

 

{loadposition advert3}

 

Podobné články:

VIDEO: MUŽ – pán tvorstva
VIDEO: Naháči v presile

 

Diskusia k článku