Pozvanie na hokej

intropodmedotoho

 

plagatborkoq

Prezident HK Dukla Michalovce, Milan Mráz ďakuje všetkým priaznivcom a sponzorom Michalovského hokeja, ktorí v tejto sezóne podporovali či už finančne, alebo morálne michalovských hokejistov.
“Obzvlášť chcem v mene celej Dukly poďakovať našim fanúšikom, ktorí povzbudzovali Duklu v dobrom aj v zlom, a vytvorili počas zápasov fantastickú atmosféru“ povedal prezident klubu Milan Mráz.

Prezident HK Dukla Michalovce Milan Mráz ďakuje všetkým sponzorom: Ingema, Hotel Družba, Legrand, Timoti, Baumeko, Fedkar, Radio KISS,  ZwarWash, Zlatý byk, M.A.D.D Fruit,  TaTUM sport,  ICS,  Hotel Merkúr, Viking,  Deva, Slovenské elektrárne, EKOUNIA, Eurospan.  A mnoho ďalších podporovateľov michalovského hokeja.

Rovnako chceme poďakovať vedeniu mesta, za obrovskú podporu najobľubenejšiemu michalovskému športu.

Podľa športového riaditeľa kluba Richarda Mašlanku v stredu zrejme v bráne opäť nastúpi mladučký, talentovaný michalovský odchovanec Pavol Borko. S jeho výkonom v Piešťanoch vyjadril spokojnosť aj tréner Ján Faith.

Naša jednotka v bráne Róbert Marton, dostal korčuľami do chrbtice v prvom zápase play – off.  Marton aj napriek tomu odchytal celý zapas s bolesťami. Na druhý zápas nastúpil už spomínaný mladučký  michalovský odchovanec. Napriek prehre patril k našim najlepším hráčom.

Včera sa uskutočnil prestup Juraja Faitha do extraligovej Žiliny, ale to nič nemení na  jeho účasti v ďalších michalovských zápasoch.  Juraj Faith bude ďalej hosťovať za Michalovce ako hráč Žiliny. To znamená, že v sérii play-off  proti Piešťanom za nás určite nastúpi.

Nálada v mužstve je dobrá a mužstvo ako celok chce ešte otočit nepriaznivú sériu.  Ak nechceme, aby v stredu  pre nás sezóna skončila, tak musime vyhrať. Hrá sa na 3 víťazstva a Piešťany vedú 2:0.

Tak Dukla do toho!!!!!!

Diskusia k článku