Kučera – Hrbatý očarili Michalovce

dsc_6383

dsc_66031Chemkostav ARÉNA bola v utorok 17. mája dejiskom prestížnej tenisovej exhibície dvoch bývalých slovenských daviscupových reprezentantov Karola Kučeru a Dominika Hrbatého. Tí očarili Michalovce, viackrát pobavili zaplnenú Chemkostav arénu a sami vyslovili vysokú spokojnosť s priebehom celého podujatia. Predstavili sa aj talentovaní michalovskí jednotlivci, ktorí robia dobré meno tenisovému klubu Scorp Michalovce.

Exibícia sa zo začiatku niesla naozaj iba v exibíčnom duchu. Ak sa mladým michalovským tenistom nepodarilo dobre podať, tak slovenské tenisové ikony im ukázali ako na to… Stlačili sieť pri podaní na polovičnú veľkosť! Po vystúpení folklórneho súboru Zemplín, sa už začal hrať profesionálny tenis. Divákom sa z rýchlych výmien rozkrútila hlava a rozboleli krky.  Exhibícia pokračovala zápasom Karola Kučeru a Dominika Hrbatého na jednej strane a dvojice známych osobností Michaloviec, Igora Šoltinského, predseda predstavenstva akciovej spoločnosti futbalového MFK Zemplín Michalovce a trénera tenisovej mládeže Zemplína, Róberta Janúcha. Nechýbalo ani žrebovanie tomboly a na samý záver dlhotrvajúca autogramiáda. Kto včera nebol v Chemkostav aréne môže naozaj ľutovať! Exhibícia, v ktorej boli v hlavných rolách bývalá svetová šestka a dvanástka, priniesla divákom taký športový zážitok, na ktorý určite dlho nezabudnú.

 

{youtube}eETHhaBh6H0{/youtube}

 

Predstavili sa aj talentovaní michalovskí jednotlivci, ktorí robia dobré meno tenisovému klubu Scorp Michalovce.

 

{youtube}0GIGAnkWDiM{/youtube}

{youtube}EXnRnoyxyaY&feature{/youtube}

{youtube}bgX2qtsNQO4{/youtube}

 

{youtube}ovvvs3MR7Y8{/youtube}

 

{yoogallery src=[/images/obr/sport/ostatne/kucerahrbaty] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[Kucera&Hrbaty Michalovce}

Pridaj komentár