UEM AA Grobnik-Rijeka 2/2011 sobota

61335_1389663590728_1506253177_851795_5651772_n

Sobota: Dnes za horúceho počasia sa jazdili kvalifikácie na zajtrajšie druhé podujatie profesionálneho motocyklového šampionátu UEM AA 2011 v Chorvátskej Rijeke. Počas prvej kvalifikácie sa zhruba po 15 minútach spustil tropicky lejak. Michal bol v tom čase som na 2.pozícii sa Schillacim (I).V druhom popoludňajšom tréningu strávil veľkú časť jeho časovej dĺžky v boxe, keďže sa nepodarilo optimálne nastaviť motocykel a ďalšiemu Talianovi Giagomacovi sa mu podarilo ho predstihnúť. Do zajtrajšieho závodu, ktorý sa jazdí napoludnie tak odštartuje z tretieho miesta. Prvý rad doplní domáci Novosel. Celú druhú radu obsadili opäť zástupcovia z Talianska.

Michal :

Dnešok bol veľmi náročný. Prvú kvalifikáciu prerušil dážď. Keďže sme vedeli, že v druhej popoludní tu na tomto okruhu pri vysokej teplote nieje možné prekonať čas z rana, zariskoval som a motorku mi pripravili podľa zelenia na nastavenie, ktoré sa neskôr ukázalo ako nesprávne. Aj napriek veľmi vysokému nasadeniu ,som čas nedokázal zlepšiť. Prišiel som teda do boxov a motocykel mi preladili opäť na iné nastavenie. Žiaľ po vyjdení na trať sa čas už nepodarilo zlepšiť, čo bolo spôsobené už príslišným prehriatím motora a pneumatík. Verím, že do zajtra sa to zlepší. Zajtra je štart naplánovaný na 12.50, ďakujem všetkým za podporu a prosím držte palce v závode.

V štvrtok sa celý tím SG FIX racing presunie do Chorvátska na okruh Grobnik, ktorý leží pri meste Rijeka,v blízkosti známych letovísk Crikvenica,Opatija a ostrov Krk, kde bude pokračovať UEM Alpe Adria road racing championship 2011 druhým podujatím. Program začne voľnými tréningami v piatok. V sobotu ráno začínajú oficiálne kvalifikácie a závod je v nedeľu napoludnie. Takisto bude možné sledovať dianie tu, správy budú pridávane podľa možností v najkratšom možnom čase.

Pridaj komentár