Michal Puškár zvíťazil na Veľkej Cene Slovenska

puskarslovak

Počas uplynulého víkendu sa konala Veľká Cena Slovenska na okruhu Slovakiaring, ktorá predstavuje jedno z najvýznamnejších motoristických podujatí na Slovensku. O jej prestíži  svedčí aj fakt, že ho navštívili viaceré významné osobnosti na čele s prezidentom SR. Prvé preteky triedy 125SP ovládol náš slovenský pretekár Michal Puškár (SG FIX racing ).

Po štarte z pol position, ktoré získal v sobotňajšej kvalifikácií sa ujal vedenia a až po cieľovú čiaru pred seba nikoho nepustil. Veľký boj sa odohrával o druhú priečku medzi Chorvátom Novoselom a vedúcim jazdcom šampionátu UEM AA Stefanom Schillacim (I), ktorý vo svoj prospech rozhodol v poslednom kole Chorvátsky reprezentant.

Michal:

Zvíťaziť doma je niečo fantastické aj keď to nebolo vôbec jednoduché. V sobotu sa podarilo vylepšiť pol position rekord pre túto triedu. V nedeľnom závode som s náskokom zvíťazil prvýkrát v tejto sezóne. Počas celého víkendu sme mali problém s priľnavosťou zadnej pneumatiky. Nakoniec sa to podarilo. Chcel by som poďakovať svojmu tímu, sponzorom, partnerom, organizátorom a všetkým fanúšikom, ktorí nás prišli podporiť. Toto víťazstvo ale chceme venovať šéfovi tímu…Štefan sme s tebou a prajeme skoré uzdravenie…

{yoogallery src=[/images/obr/sport/puskar/slovakring] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[slovakring}

Diskusia k článku