Domaša fest 2011 v plnom prúde

domasa

Pre návštevníkov Domaše je pripravený i zaujímavý sprievodný program, ktorým sprevádza festivalový moderátor Funrádia Mimo. Festivaloví odvážlivci sa počas celého víkendu môžu zapojiť do zábavných súťaží o zaujímavé ceny, ktoré venovali partneri Orange Joj Music Summer. Chýbať nebude ani overené lámanie rekordov, a nielen tých v návštevnosti. Okrem relaxovania v obľúbenej „Orange oáze“ a sledovania najlepších seriálov v JOJ kaviarni, si môžu účastníci svoju zábavu zvečniť vo Funfón fotobúdke.

{youtube}WAnS0nHl9Rg{/youtube}

Prvý deň sa nezaobišiel bez dažďu, ale čo by to bol za fest bez blata. Počas vystúpenia skupiny Alias začali padať prvé velikánske festivalové kvapky, ktoré sa premenili na  menšiu búrka, ktorá spôsobila poruchu elektrickej energie, kde sa návštevníci skrývali pod priľahlé stany s občerstvením.

{youtube}BvJZa03Ax0g{/youtube}

Oprava poistiek netrvala dlho, na pódium vyšli chlapci z Neverback a coververziami známych piesní od Foo Fighters, Mando Diao a Katy Perry a vrátili premoknutých nadšencov k pódiu. To najlepšie na návštevníkov Domaše  čakalo večer o siedmej hodine. Dobrú náladu Domaše dážď nezničil a po Paľovi Bielikovi prišiel na rad dlho očakávaný český Divokej Bill, pre ktorú bola učast na tomto festivale prvotina. Trávnik ovládli letní nadšenci a nezostalo len pri speve. Domaša skákala, tancovala, pogovala no začalo doslova to pravé festivalové šialenstvo.

{youtube}YvMpsteQD-w{/youtube}

{youtube}h-gWwMvzCEY{/youtube}

Po ďalšej elektrickej odmlke rozvášnili dav Heľenine oči, síce v daždi, ale zábava gradovala o to viac s príchodom Horkýže Slíže. Piatkové „festivalovanie“ ukončila v polnočných hodinách  Polemic so svojimi obľúbenými ale aj novšími hitmi. Záverečnou  bodkou prvého dňa bol  DJ – Milan Lieskovský.

{yoogallery src=[/images/obr/ostatne/domasa] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[domasafest]}

Diskusia k článku