Fun rádio DOHODA 2011 – Zemplínska Šírava videa

introdohoda1

Počas vystúpenia úvodných interprétov sa ľudia skrývali pred dažďom pod blízkymi stánkami s občerstvením. Po výstúpení známej prešovskej skupin Komajota sa nálada rozprúdila a ku pódiu, i napriek slabšiemu dažďu začalo prichádzať stále viac a viac fanúšikov. Skutočný festival však začal až fantastickým vystúpenim kapely Horkýže Slíže. Táto kapela dostala do varu celú Zemplínsku Šíravu, ako si môžete sami všimúť na publikovaných videách na našej stránke. Výborná atmosféra pretrvávala aj počas koncertu Richarda Mullera. Jeho vystúpenie následne odľahčila známa slovenská skupina Polemic, ktorá ľudí roztancovala a zabavila svojím repertoárom.

V nočných hodinách sa na pódiu objavil asi hlavný ťahač večera, nazývaný slovenský kráľ repu, Rytmus. Príjemným vystúpením nás poctila aj česká hudobná formácia Verona, ktorá odprezentovala všetky svoje známe songy, no i ten najnovší, „Hey boy“, ktorý sa už stihol objaviť i v našich rádiách.
Nasledovala diskótéka pod vedením známeho Dj, Milana Lieskovského až do neskorých ranných hodín. No, nepriazeň počasia si predsa len vypýtala svoju daň a ľudia sa začali vytrácať. Musíme teda skonštatovať, že jediné, čo tohtoročnej Dohode chýbalo, bolo lepšie počasie.
Ale každý, kto zavítal na festival, musel odchádzať spokojný. Tak o rok znova. Dohoda? DOHODA!

{youtube}sUIKIaYEYTI{/youtube}

{youtube}g9jvKo68sA0{/youtube}

{youtube}XmgsZXTgMx0{/youtube}

{youtube}ESHlItOqkHI{/youtube}

{youtube}vvh0ITyp1ak{/youtube}

{youtube}2D17WFjVeEc{/youtube}

{youtube}kMoklmEY8y0{/youtube}

 

zdroj: Ondrej Hrabovsky

Diskusia k článku