The Backwards to rozbalil ako legendárny Beatles

dsc_0158

dsc_0137The Backwards začali vianočnú šnúru koncertov v Michalovciach. Koncert sa začal o 17.00 hod. v obchodom centre Zemplín, ktoré zaplnili fanúšikovia legendárnych Beatles. Piesne tejto skupiny hra The Backwards už 15 rokov.  Pred domácim publikom to chlapci rozbalili naplno a zahrali svoj program najlepšie ako vedeli. Fanušikovia ich odmenili veľkým standing ovation a kapela musela pridávať. Kto nebol môže ľutovať. Prinášame vám videom a fotografiami zachytený koncert.

{youtube}pfBtXlENFVw{/youtube}

Skupina The Backwards začala svoju kariéru v roku 1995 v Košiciach na východe Slovenska. Tak ako aj iné kapely, na začiatku prezentovala vlastnú tvorbu. Popri tom, pre svoju lásku k hudbe a pre vzdanie úcty ich najobľúbenejšej kapele, sa snažila interpretovať hudobnú tvorbu skupiny The Beatles, čo sa nakoniec stalo aj jej hlavným smerom v ďalšom napredovaní. Nebolo to len lacné imitovanie Beatles, ale kompletné naštudovanie od A po Z. The Backwads sa od začiatku snažili o čo najvernejšiu interpretáciu skladieb z každého albumu či singlu.

V súčasnosti The Backwards pravidelne vystupujú v Spojených štátoch amerických, kde stihli odohrať koncerty v dvadsiatichtroch štátoch a počas svojich turné navštívili mestá ako Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Chicago, Miami, New York, Cleveland, Detroit, Atlanta, Washington DC, Denver, Raliegh, Dallas a nespočet ďalších.

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!

Facebook

{yoogallery src=[/images/obr/kultura/backwards] thumb=[polaroid] width=[130] height=[100] title=[The Backwards]}

Diskusia k článku