Nahnevaný volič odkazuje premierke

Milá pani premiérka. „ĎAKUJEM VÁM“. Za to, že som Vám dôveroval a Vy ste si moju dôveru sprosto ukradli.
„Ďakujem Vám“ za to, že ste sa naučili od svojho šéfa, ako si s dôverou ľudí poutierať topánky. Za to, že po tom, ako Vás aj môj hlas vyniesol do premiérskeho kresla, ste sa vyjadrili, že máte politiky – teda aj mňa – „po krk“.

„Ďakujem Vám“ za to, že Vás v skutočnosti obťažovalo hájenie mojich záujmov – záujmov Vášho voliča.

„Ďakujem Vám“ za to, že ste si mnou daný mandát odcudzili na presadzovanie straníckych záujmov Vášho šéfa, ktorého som nevolil.

„Ďakujem Vám“, že ste si ho sama prizvali do vlády a tak obišli vôľu voličov SDKÚ, ktorí túto stranu zrejme naposledy volili práve preto, že nekandidoval Dzurinda.

„Ďakujem Vám“, že ste si môj mandát privlastnili na podpísanie navýšeného eurovalu a na politické záväzky k trvalému eurovalu, pričom ste sa spolčili zo Smerom aby ste to presadili, pričom som Vám môj hlas dal práve preto, že ste sľubovali, že tak nikdy neurobíte.

A nakoniec, milá pani premiérka, Vám  „ĎAKUJEM“, že ste aj pomocou môjho hlasu zlynčovali v priamom prenose človeka pána Galka, ktorý chcel otvoriť kauzu SDKÚ-SMER-u Mokys, že ste ho odsúdili bez súdu, že ste boli hlavným katom v spolupráci s Gašparovičom aj za pomoci mandátu získaného odo mňa! Cítim sa vrcholne zneužitý Vami, mojou premiérkou, cítim sa okradnutý o hlas. Sprosto ste si ukradli moju podporu na to, ABY STE PÁCHALI SVINSTVÁ, OD KTORÝCH SA DIŠTANCUJEM! NA TIETO ŠPINAVOSTI SOM VÁM MANDÁT NEDÁVAL!!! Ale nemyslite si, že voliť nepôjdem. Tento rok volím číslo 6.

Tento článok napísal neznámy autor na stránke sme.sk v diskusii k článku: „Radičová sa obáva násilia“

Diskusia k článku