Firma ZEMPLÍN, s.r.o. oslavuje už 15 rokov

zemplin

Spoločnosť ZEMPLÍN, s.r.o. Humenné je obchodnou spoločnosťou, ktorá sa od svojho vzniku v roku 1997 zaoberá veľkoobchodnou a maloobchodnou činnosťou. Hlavným zámerom spoločnosti pri jej vzniku bolo zabezpečovať veľkoobchodný predaj spojovacieho materiálu v regióne Východoslovenského kraja.

Vďaka serióznemu prístupu k zákazníkom a kvalite predávaného tovaru sa spoločnosti darí úspešne napĺňať pôvodné zámery spoločnosti a postupne rozširovať predmet svojho podnikania. Z malej rodinnej firmy, ktorá začala pracovať s 3 ľuďmi sa postupne vyvinula prosperujúca spoločnosť, ktorá sa stala jedným z významných veľkoobchodných dodávateľov spojovacieho materiálu i vykurovacích telies na tuhé palivá na Slovensku.

V rámci maloobchodného predaja spoločnosť rozšírila svoju činnosť o predaj krbových kachlí, kuchynských sporákov, kotlov na tuhé palivá, krbových vložiek, príslušenstva na výstavbu krbov,  pletív, reťazí, drôtov, a i.

V tomto roku spoločnosť oslavuje 15. výročie svojho vzniku. Jednou z akcií, ktoré táto spoločnosť v tomto roku organizuje pre svojich zákazníkov i obchodných partnerov je aj Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 18. mája 2012 v priestoroch spoločnosti na Jasenovskej ulici 31 v Humennom.

Príďte aj vy oslavovať a užiť si deň plný osláv, výhodných nákupov, zliav, darčekov, občerstvenia a zábavy. Každý z účastníkov, ktorý si v termíne od 18.05.2012 do 26.05.2012 zakúpi výrobok od zúčastnených výrobcov, sa zúčastní súťaže a postupuje do zlosovania o  nákup tovaru v hodnote 500 €. Za účasti renomovaných výrobcov ako THORMA, HAAS+SOHN, SUPRA, MODRATHERM A BOTO Enviro môžete aj vy získať informácie o novinkách i najnovších technológiách z oblasti vykurovania na tuhé palivá.

Výber renomovaných a spoľahlivých obchodných partnerov je zárukou kvality nimi ponúkaných služieb a promptného prístupu ku všetkým i špecifickým požiadavkám svojich zákazníkov.

ZEMPLÍN, TO JE TÍM, PORADÍ VÁM S KÚRENÍM !

 

 

 

Diskusia k článku