Nika Karch ma novú skladbu RIEKA + videoklip

karch1

Nika Karch2

Nika Karch sa na nedostatok práce sťažovať nemôže. Od začiatku roka je zatvorená v štúdiu, kde pracuje na svojom druhom albume a popritom stíha aj koncertovať. V prvej polovici marca absolvovala úspešné turné s Beátou Dubasovou ,,Sme také, aké sme“ a v druhej časti mesiaca ju čaká klubové turné s Robom Opatovským, kde sa predstaví ako jeho hosť.

,, Na nedostatok koncertov sa momentálne sťažovať nemôžem, čomu som veľmi rada. Po skvelom turné s Beátkou ma čaká hneď ďalšie s Robom, na čo sa už veľmi teším“ povedala Nika, ktorá voľný týždeň medzi koncertmi s týmito dvoma stálicami na slovenskej hudobnej scéne využila na predstavenie novej skladby Rieka.

,, Niekedy začiatkom roka som v štúdiu predostrela návrh skladby. Chcela som rýchlu, sviežu, optimistickú skladbu s pekným textom. D. Minka a Ľ. Korčok sa toho hneď ujali, čoho výsledkom je skladba Rieka. Samotný videoklip zachytáva týždeň môjho života. Všade so sebou sme mali kameru a točili všetko, čo sa okolo nás deje. Skúšky s kapelou, koncerty, veľa cestovania a presunov, párty a podobne. Týmto ďakujem všetkým ľudom, ktorí sa na tejto skladbe a videoklipe podieľali´´ dodala na záver Nika Karch.

 

Skladbu Rieka si môžete pozrieť TU:

{youtube}yE4ulDkDUgw{/youtube}

 

Opatovsky plagat

Niku môžete najbližšie vidieť ako hosťa Roba Opatovského na koncertoch v týchto mestách:

19.3.2014 – Košice – Jazz club

20.3.2014 – Prešov – Bizzare

21.2.2014 – Humenné – Nostalgia

22.3.2014 – Michalovce – Caffe Barrique

10.4.2014 – Nitra – Music a cafe

Diskusia k článku